Els més de 25 equips del Club Handbol Martorell, a escena a Can Cases

639
Presentació CH Martorell
Presentació CH Martorell

El Pavelló Esportiu Can Cases ha acollit aquesta tarda la presentació dels equips del Club Handbol Martorell, l’última entitat martorellenca esportiva en mostrar la seva força com a club. Prop de 300 esportistes ha desfilat per la pista central, on han unit els conjunts base amb els primers equips i han donat a conèixer els 25 equips i les sis escoles amb què l’entitat ha engegat el curs 2018-2019.

Des de la categoria mini fins a sènior, el CH Martorell compta amb 25 conjunts que vesteixen la samarreta groc-i-negra. En mini, el club suma dos equips. En prebenjamí i benjamí, el CH Martorell acumula la quantitat més gran d’equips, un total de sis (tres prebenjamins i tres benjamins). Pel que fa a alevins, quatre equips ocupen aquesta franja, un de femení i tres de masculins, el mateix nombre que els infantils.

Una base consolidada

En les categories que precedeixen a la sènior, la cadet i la juvenil, cinc equips vesteixen els colors groc-i-negre: són dos cadets i tres juvenils. I en categoria sènior, l’entitat dirigida per Jordi Florenza suma quatre conjunts. Els sèniors B, masculí i femení, serveixen de trampolí entre el juvenil i el pas a la categoria sènior. Els primers equips militen ambdós a Primera Catalana i els dirigeixen Christian Stahringer (el masculí) i Agustín Bou (el femení).

En escoles, el CH Martorell creix cada temporada, i enguany suma sis centres educatius on l’handbol és una de les activitats extraescolars. Són Els Convents, Juan Ramón Jiménez, Vicente Aleixandre, José Echegaray, Mercè Rodoreda i Lola Anglada.

El president del CH Martorell Jordi Florenza, ha assegurat que el club passa per un bon moment però que els objectius esportius no són, del tot, la seva prioritat. “De vegades, cal fer bons equips i treballar per tenir equips amb més jugadors”, ha apuntat.

Jordi Florenza, president CH Martorell

A més, ha admès que el creixement de l’entitat ha estat positiu, però se centren en consolidar els equips amb què compten i poc a poc valorar els objectius a què els groc-i-negres puguin arribar.

Jordi Florenza, president CH Martorell

Florenza ha expressat el desig del club de fer-se gran en la vessant social i d’implicar més els ciutadans en l’handbol. Per això, ha admès, cal “involucrar” els que formen el club en activitats més enllà de la pista.

Connexió entre grans i petits

Per la seva banda, la regidora d’Esports, Belén Leiva, ha destacat l’aposta per l’esport base qiue es fas des del club, una línia en què coincideix amb el consistori martorellenc. Per això, ha reblat, “és un orgull” gaudir de la sintonia entre la canalla i els primers equips.

Belén Leiva, regidora d'Esports

Els partits del primer equip, que ha perdut contra el Lleida Pardinyes (25-30) i el sènior B masculí han posat punt final a la tarda de festa grossa de l’handbol martorellenc al Pavelló Esportiu Can Cases.