Els Mossos d’Esquadra enxampen sota el llit un veí de Martorell mentre robava en un domicili

367

Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat 4 de gener un home a qui van enxampar amagat sota el llit mentre robava en una casa a Martorell. L’alarma instal·lada al domicili va advertir els agents de la presència del lladre. Les patrulles van aconseguir detenir-lo, malgrat que aquest va oposar resistència activa.

Els fets van tenir lloc la matinada del 4 de gener, quan els agents van rebre l’avís de l’alarma activada en un domicili de Martorell. En arribar, els Mossos van observar una vidriera trencada de la part posterior de la casa. Les patrulles van assegurar tot el perímetre de la casa per impedir la fugida del lladre i quan van accedir-hi el van trobar amagat sota un llit i el van detenir.

L’home, que té 56 anys, és de nacionalitat espanyola i veí de Martorell, es va resistir de forma activa a la detenció, no va col·laborar en cap moment en les tasques d’escorcoll i va amenaçar de mort de forma reiterada als agents que el van traslladar a dependències policials. En el moment de ser enxampat, el lladre portava amagada sota la roba una bossa on hi havia els objectes que acabava de sostreure.