Els Mossos d’Esquadra realitzen inspeccions a dos establiments de restauració de Martorell i Abrera

1661
Mossos d'Esquadra
Mossos d'Esquadra

Els Mossos d’Esquadra van realitzar divendres, 5 d’abril, dues inspeccions a establiments de restauració de Martorell i d’Abrera, arran de diversos conflictes i molèsties veïnals. Els efectius que van participar són agents de la Unitat de Seguretat Ciutadana i de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Martorell, de la Unitat Regional de Policia Administrativa i de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) de la Regió Policial Metropolitana Sud, de la Policia Local d’Abrera i de la Policia Nacional.

Del resultat de la inspecció de l’establiment de restauració de Martorell es va denunciar administrativament el responsable per manca de rètol, d’aigua corrent en un dels lavabos i per afavorir el consum de substàncies estupefaents a l’interior del local. Així mateix, es van aixecar tres denúncies administratives a clients per tinença de substàncies estupefaents i dues persones van ser traslladades a dependències de la Policia Nacional per la llei d’estrangeria.

En l’establiment d’Abrera finalment es va denunciar el responsable del local per no tenir en vigor l’assegurança de responsabilitat civil i per no disposar de diferents rètols. A més a més, es van denunciar administrativament quatre clients per tinença de substàncies estupefaents.