Mossos recupera 44 mòbils amagats en embolcalls de xocolatines a Martorell

1111
Foto: Mossos d'Esquadra

Els Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Martorell van detenir el 16 de gener, un home de 36 anys i veí de Piera com a presumpte autor d’un delicte de receptació.

Els fets van succeir el mateix dia, cap a les 13.00h, quan els agents es trobaven realitzant tasques de prevenció i van identificar un vehicle, i els seus quatre ocupants, un d’ells amb antecedents per delictes contra la propietat industrial i receptació, a Martorell.

Els agents van escorcollar el vehicle i van localitzar dues maletes que contenien diversos paquets de barretes de xocolata tancats, i que van observar que tenien un pes i un volum excessiu, motiu pel qual van decidir obrir-los. Així, van descobrir que els paquets de xocolatines contenien amagats un total de 44 mòbils d’última generació.

Els investigadors han constatat, de moment, que sis dels terminals consten sostrets a diferents poblacions del territori català. Actualment, s’estan fent gestions per determinar l’origen de la resta de telèfons.

Davant les evidències, els agents van detenir l’home, propietari de les maletes i que s’adreçava a l’aeroport de Barcelona-El Prat per agafar un vol amb destinació Pakistan, com a presumpte autor d’un delicte de receptació.

L’arrestat, propietari de dos establiments de reparació de mòbils a dos municipis del Baix Llobregat Nord, va passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs.