Els pescadors esportius de Martorell tanquen el curs fent una diada de germanor

490

La Societat de Pescadors Esportius ha tancat la temporada d’activitats amb la Diada del Pescador al recinte firal de Ca n’Oliveras. Prop de cent-cinquanta persones han assistit als actes de la festa, centrada pel dinar, el bingo-regal i el lliurament del premi al guanyador del concurs de pesca del 2015. L’entitat ja comença a pensar en la propera temporada.

La Diada del Pescador s’ha iniciat amb una matinal d’activitats infantils –amb la presència de l’alcalde de Martorell Xavier Fonollosa-, un dinar en el que han participat 150 comensals, un bingo-regal i un sorteig d’objectes cedits per diversos establiments martorellencs i particulars i el lliurament del premi del concurs de pesca Memorial Carlos Cervera.

Daniel Castillo guanya el Memorial Carlos Cervera
El certamen promogut per la Societat de Pescadors Esportius convoca els participants durant 14 jornades l’any en un tram del riu Llobregat a les proximitats del Cairat, prop de Montserrat. El premi final –una ceràmica commemorativa- se l’emporta qui acumula més quilos de peix pescats. El guanyador de 2015 ha estat Daniel Castillo, amb 62 quilos. Un amic seu, Antonio Martínez, ha recollit el premi durant la vetllada.

Pensant en la propera temporada
El president de la Societat, Pere Fusalba, comenta que “amb la Diada tanquem temporada de pesca, i ara aprofitem per fer neteja del tram de riu, per fer l’assemblea i per començar a preparar la propera temporada”. Una de les activitats de més dedicació serà el concurs de pesca infantil, que se celebra durant les festes de Sant Joan al barri del Pont del Diable, i en la que hi solen participar un centenar d’infants. Fusalba veu aquí “un possible relleu generacional per al futur. A l’actual junta som veterans i ens cal renovació”.