Els Premis de l’Esport freguen el centenar de candidatures a dos dies de tancar la inscripció

1331
2a Nit de l'Activitat Física i l'Esport (Foto: Joan Ribot)
2a Nit de l'Activitat Física i l'Esport (Foto: Joan Ribot)

Prop d’un centenar de candidatures s’ha presentat, fins ara, als Premis de l’Activitat Física i l’Esport que organitza l’Ajuntament de Martorell. El termini tanca el proper 28 de febrer. El jurat deliberarà els finalistes el 3 de març i la gala de lliurament serà el 3 d’abril a la Nau 1 de Ca n’Oliveres.

Els Premis de l’Activitat Física i l’Esport volen reconèixer la tasca d’esportistes, equips, clubs, directives, entrenadors, patrocinadors i persones vinculades a l’esport de la nostra població, que hagin tingut una actuació destacada durant la temporada anterior.

El regidor d’Esports, Gerard Mimó, ha volgut agrair la implicació de les 98 persones i entitats que, a dia d’avui, han presentat candidatures i ha animat a participar a qui no ho ha fet encara, ja que aquesta és la darrera setmana per formalitzar la sol·licitud.

Mimó ha destacat que “Martorell és un poble molt involucrat en la cultura esportiva. Més de 10.000 martorellencs participen d’activitats esportives al nostre poble, ja sigui esport federat, als diferents clubs i entitats, esport salut o esport escolar. Per això, val molt la pena poder homenatjar tota aquesta gent, i fer-ho coincidint amb la data més propera al Dia Mundial de l’Activitat Física i l’Esport, que es commemora el 6 d’abril”.

Gerard Mimó, regidor d'Esports

El Premi Reconeixement al Patrocinador de l’Any compta, de moment, amb 15 candidatures; el Premi Dirigents de l’Esport amb 7; el Premi a la Millor Organització d’Esdeveniments Esportius amb 7; el Premi a l’Activitat Física i l’Esport Inclusius amb 5; el Premi Reconeixement al Centre Educatiu amb 6; el Premi a l’Activitat Física i l’Esport Saludables amb 13; el Premi Valors de l’Esport amb 4; el Premi a l’Èxit Esportiu Més Rellevant amb 20 i el Premi a l’Esportista de l’Any amb 20 candidatures. El Premi d’Honor serà proposat pel jurat.

Les candidatures es poden presentar de forma telemàtica a través d’aquest enllaç, a les oficines d’atenció a l’usuari del Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones de Martorell (PMSAPM) o a través del mail esports@martorell.cat.

Premis de l'activitat física i l'esport