Els sopars al carrer han refrescat als veïns dels barris de l’Illa Santacana i Can Cases

418

Els veïns de l’Illa Santacana i Can Cases han celebrat, aquest dissabte, les seves festes de barri. Activitats infantils, sopars de germanor a la fresca i festa nocturna han servit com a punt de trobada pel veïnat. Els sopars al carrer han estan les activitats més concorregudes i han ajudat a refrescar una de les nits més caloroses del que portem d’estiu.

El concurs de truites va encetar, aquest dissabte al migdia, les activitats programades per la festa de Can Cases. S’hi van presentar sis propostes diferents, totes elles molt elaborades. El jurat, format per l’alcalde Xavier Fonollosa i els regidors de govern, Josep Casasayas i Lluís Esteve, van escollir, seguint criteris de gust, elaboració i presentació, les truites presentades per Olga Febron (1r premi), Alícia Mirabel (2n premi) i Mari Villar (3r premi). Les millors cuineres de truites han guanyat un pernil, un lot d’embotits i unes ampolles de vi.

Les activitat a Can Cases van continuar durant la tarda amb propostes pels més menuts que van gaudir d’un circuit de Karts, bicicletes i gelatada. El sopar de germanor i un grup d’animació van tancar la festa. A més de l’alcalde, Xavier Fonollosa, també hi van assistir els regidors Cristina Dalmau, Josep Casasayas i Lluís Amat. Totes les activitats s’han fet a la plaça de Santa Maria.

Paral·lelament, els veïns del barri de l’Illa Santacana també van gaudir, ahir a la tarda, d’activitats pels infants amb jocs d’aigua. Ja a la nit, els veïns van sopar a la fresca. Els van acompanyar el primer tinent d’alcalde, Adolf Bargués i els regidors Mercè Morera, Núria Canal i Sergi Corral. L’entitat veïnal també va fer una rifa amb productes cedits pels botiguers locals. Els beneficis obtinguts es destinaran a la festa infantil de l’any vinent.