Els treballadors del CET Can Cases s’encarregaran de la jardineria de l’Escola Oficial d’Idiomes

611

L’Ajuntament de Martorell i l’Escola Oficial d’Idiomes (EOI) han signat, aquest dimarts, un conveni de col·laboració per a l’adequació i manteniment de la jardineria dels espais exteriors de l’institut a càrrec del Centre Especial de Treball (CET) Can Cases, durant el curs 2015-2016.

L’alcalde Xavier Fonollosa i la directora de l’EOI, Maria Scanlan, han formalitzat la signatura del conveni pel qual els treballadors del CET Can Cases es coordinaran amb la direcció de l’escola per a la realització de les tasques d’arranjament i manteniment del jardí durant un any.

L’activitat es desenvoluparà en horari de matí, tot adaptant-se a les necessitats de l’activitat lectiva de l’EOI. El CET Can Cases s’obliga a prestar el servei i les actuacions compromeses amb qualitat i rigor, i si cal, incrementar el temps necessari per assolir-ne el compromís pactat. La mà d’obra, la maquinaria amb els seus combustibles, les eines i els desplaçaments dels treballadors aniran a càrrec del CET Can Cases. L’EOI satisfarà la quantitat de 240 euros en concepte dels serveis prestats per l’adequació de l’espai i de 550 euros en concepte de manteniment.

El CET Can Cases té la missió d’ocupar persones amb discapacitat intel·lectual en un marc de treball professional, productiu, competitiu i remunerat amb els ajuts personals i socials que es requereixin per a la seva integració al món laboral ordinari. En aquest sentit, l’alcalde Fonollosa ha recordat que “des de l’administració hem d’ajudar els que més ho necessiten i, en aquest cas, afavorir la inserció laboral normalitzada de les persones amb discapacitat intel·lectual, que ja treballen a d’altres àmbits laborals com la Residència Sant Joan de Déu, l’aparcament de la Biblioteca o amb l’equip de jardineria de l’Ajuntament”.

Per l’EOI, aquest conveni “representa un salt de qualitat perquè les instal·lacions estaran més cuidades i convidaran a la gent a entrar-hi”, ha corroborat la directora, Maria Scanlan, qui ha afegit que “és important que aquesta feina la desenvolupi gent que la gaudeix”.

Des del CET Can Cases, valoren positivament aquelles ofertes laborals que promoguin una activitat en que l’aspecte relacional i integrador sigui un valor afegit a la pròpia activitat.