Els veïns de Buenos Aires, a punt per un cap de setmana de festa i germanor al barri

1561
Festes de Buenos Aires
Festes de Buenos Aires

El barri de Buenos Aires celebra els dies 9 i 10 de juny les seves festes amb la tradicional sardinada popular, sopar de germanor, xocolatada i festa de l’escuma. La plaça Pompeu Fabra serà l’epicentre de totes les activitats programades, abans que comencis les obres de remodelació, la setmana vinent.

El president de l’associació de veïns Ignácio Blázquez ha detallat que dissabte, a les 21.30h, hi haurà sopar popular amenitzat amb ball. Diumenge, a les 10.00h, se celebrarà la gran sardinada popular amb 120 Kg de sardines per a tothom; a les 12.30h, la festa de l’escuma amb ambient musical, i a les 18.30h, gran xocolatada infantil amb pallassos.

Ignácio Blázquez, president AAVV Buenos Aires

Tots aquests actes tindran lloc a la plaça Pompeu Fabra, les obres de remodelació de la qual s’iniciaran tan bon punt acabin les festes del barri. Ignácio Blázquez ha explicat que “és una de les places més transitades de Buenos Aires, per la seva proximitat a l’hospital, l’ambulatori i als centres escolars”. “Els treballs consistiran en l’ampliació de la zona infantil, la millora de l’arbrat i l’enjardinament, la reforma de l’escenari i una distribució més acollidora”.

Ignácio Blázquez, president AAVV Buenos Aires

L’alcalde Xavier Fonollosa va reunir-se ahir amb els veïns del barri, al vestíbul del Centre Cultural, per ultimar amb ells els detalls de les obres, que tindran un termini previst de tres mesos.