Els viveristes Hasphan Import guardonats amb la Medalla Europea al Mèrit en el Treball

440

L’empresa Hasphan Import SL, ubicada al viver d’empreses Molí Empresa Martorell, ha estat guardonada amb la Medalla Europea al Mèrit en el Treball, reconeixement atorgat anualment per l’Associació Europea d’Economia i Competitivitat (AEDEEC). L’acte va tenir lloc divendres passat en una gala celebrada a l’Hotel Westin Palace de Madrid.

Myriam de la Sierra y Urquijo, presidenta d’honor de l’associació, va fer lliurament de la distinció a Marius Benasco, gerent de l’empresa Hasphan Import, reconeixent la seva tasca i gestió en el sector de la importació.

“Hasphan es troba situada en un viver d’empreses municipal pertanyent a l’Ajuntament de Martorell, des d’on l’empresa va ser assessorada i constituïda a través del seu servei d’emprenedoria i creació d’empreses. Volem agrair aquesta iniciativa que ens a permès posicionar-nos al mercat facilitant la posada en marxa de la nostra empresa. Agraïm la concessió d’aquest premi, per confiar en Hasphan, una empresa de nova creació, i convertir-la en model i referent en el nostre sector, tant en l’àmbit nacional com l’internacional”, va afirmar Benasco en recollir la medalla.

Medalla Europea al Mèrit en el Treball

L’objectiu d’aquest guardó és reconèixer les millors activitats i iniciatives escomeses per promoure l’empresa i l’esperit empresarial, mostrant i compartint exemples de les millors polítiques i pràctiques empresarials, creant una major consciència del paper dels empresaris en la societat.

La concessió de la Medalla Europea al Mèrit en el Treball per part de l’Associació Europea d’Economia i Competitivitat reconeix, recompensa i celebra l’èxit de les empreses dins de la Comunitat Econòmica Europea (CEE) amb una trajectòria exemplar a nivell nacional i europeu i amb pràctiques i iniciatives que donen suport l’esperit i consciència empresarial.

Les empreses i professionals que han rebut aquest guardó es converteixen en model i referent en el seu sector tant a nivell nacional com internacional i serveixen d’inspiració a possibles nous empresaris.

Hasphan Import

Hasphan Import S.L. és una empresa jove formada per un grup de persones amb una llarga experiència en el camp de la importació de materials per a la construcció en sec i peces metàl·liques a mida. La finalitat d’Hasphan és satisfer tots els seus clients, proporcionant constantment productes de gran qualitat facilitant el seu accés al mercat asiàtic i assegurant-e que tots els seus proveïdors compleixen amb totes les normatives europees i estatals actuals.