Empat i derrota en la segona jornada de lliga dels equips del Club de Futbol Martorell

694

Els conjunts sèniors del Club de Futbol Martorell han sumat un empat i una derrota en la segona jornada de competició. El primer equip de l’entitat va empatar a 2 contra l’Olímpic Can Fatjó a la seva estrena a casa en el curs 2016-2017. Els d’Íñigo irisarri van avançar-se al marcador per mitjà d’Erik Segovia al minut 7. El conjunt rubinenc va empatar en una acció en què Carlos Esteban va sorprendre el porter Aleix Ceballos des de lluny. Abans de marxar al descans, Serrats va posar el 2 a 1 aprofitant una passada de Muly dins l’àrea.

A la represa, Esteban va tornar a empatar el partit i va deixar el marcador final amb empat a 2. Amb aquest punt, els martorellencs són ara dotzens del grup 3 de la Segona Catalana.

De la seva banda, el filial va perdre a casa del CD Cervelló per 3 a 1 després d’estrenar-se amb triomf la primera jornada. Els d’Isaac Núñez van cloure la primera meitat sense gols, igual que el conjunt local. Després del descans, Canela va posar l’1 a 0, però el martorellenc Dani Gómez va igualar forces. Un gol de Pere Grau i una diana en pròpia porteria del mateix Gómez van deixar el 3 a 1 final. Els martorellencs són ara desens a la classificació, al grup 8 de la Tercera Catalana.

En bàsquet, primer triomf del primer equip del Club Bàsquet Martorell en competició oficial. Els martorellencs van estrenar-se en la Lliga Catalana amb una victòria a domicili a la pista del CB Santfeliuenc. Cristian Oliva, Guillem Jou i Deng Mayot van ser els millors del partit, amb 22, 17 i 12 punts respectivament. El proper diumenge, el Cerdanyola visitarà el Pavelló Esportiu Municipal. De guanyar, els martorellencs podrien accedir als vuitens de final d’aquesta competició.

També en bàsquet, el primer equip del CB Martorell podrà comptar amb un quart jugador vinculat amb el Bàsquet Manresa. Es tracta de Jordan Sahko, nascut al Congo l’any 1997, i que ocuparà la posició de pivot. Sahko s’uneix a Deng Mayot, Guillem Jou i David Jofresa com a jugador vinculat amb el club del Bages.

El Sala5 va perdre el darrer partit amistós de la pretemporada per 2 a 4 contra l’Escola Pia de Sabadell. Els de Valtinho van caure després de dominar la primera meitat del partit i gran part d ela segona. Amb aquest partit, el Sala5 tanca l’agenda d’amistosos de la pretemporada i es prepara per a l’inici de curs el proper dissabte, a la pista de L’Hospitalet Bellsport.