Emprenedores i empresàries aprenen solucions innovadores amb el mètode ‘Design Thinking’

371

Una desena d’emprenedores i empresàries han finalitzat el curs Innova: si tu vols, pots! (amb Design Thinking), a les instal·lacions del Centre de Promoció Econòmica. Les participants del curs, distribuït en quatre sessions amb un total de 16 hores de formació, han pogut conèixer noves eines i metodologies del Design Thinking per innovar en el seu negoci i fomentar l’emprenedoria.

Durant les sessions totalment pràctiques els alumnes han descobert les seves pròpies barreres a la recerca d’idees i han practicat tècniques per empatitzar amb els clients potencials i tècniques d’ideació per detectar, definir i solucionar o minimitzar problemes.

La formadora ha donat a conèixer als participants les tècniques, adquirir experiència i desenvolupar projectes reals aplicant les metodologies pròpies del Design Thinking per al disseny de serveis i disseny de nous models de negoci.

El Design Thinking es tracta d’una innovadora eina poderosa que ajuda a connectar amb les necessitats dels clients i a desenvolupar solucions empresarials adequades, viables, factibles i sostenibles.

Quatre formacions a l’octubre
El Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell junt amb el de l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat, ofereixen tres accions formatives durant el pròxim mes d’octubre dins la seva programació 2015:

10 claus per vendre + al segle XXI • 29 de setembre i 1 i 6 d’octubre de 2015, de 9.30 a 13.30h, a Olesa de Montserrat.

Com presentar un projecte a inversors. Finançament per a noves empreses: fonts de finançament tradicionals i alternatives • 6 i 8 d’octubre de 2015, de 09.30 a 12.30h, a Martorell.

Taller de finançament alternatiu i internacional • ACCIÓ • 22 d’octubre de 2015, de 10.00 a 13.30h, a Martorell.

Vull vendre per Internet, però per on començo? pautes per començar en el món de l’e-commerce • 20 i 22 d’octubre de 2015, de 09.30 a 13.30h, a Olesa de Montserrat.

Les accions formatives són gratuïtes i estan dirigides a empreses i a persones emprenedores. Les formacions es realitzen o a la sala de conferències Molí Empresa del Centre de Promoció Econòmica de Martorell (Camí del Riu, s/n • 08760 Martorell), o a les instal·lacions de Cal Rapissa del Servei de Promoció Econòmica d’Olesa de Montserrat (c/Ample, 25 • 08640 Olesa de Montserrat), segons la formació.

– Formacions realitzades a Martorell, imprescindible inscripció prèvia omplint el formulari de l’activitat corresponent a Agenda d’activitats, a moliempresa@martorell.cat o al telèfon 937 753 101.

– Formacions realitzades a Olesa de Montserrat, imprescindible inscripció prèvia: Omplint el formulari presencialment al Servei de Promoció Econòmica d’Olesa de Montserrat (c/ Ample, 25 • 08640 Olesa de Montserrat), a aj147.comercturisme@olesam.cat o al telèfon 93 778 67 00.