Empresaris i emprenedors adquireixen coneixements per gestionar la comptabilitat a l’empresa

719
Molí Empresa
Molí Empresa

Una quinzena d’emprenedors i empresaris han finalitzat la formació ‘Gestió administrativa, comptable i tributària a l’empresa. La pràctica’, a les instal·lacions del Centre de Promoció Econòmica. El curs s’integra en el Recull d’activitats de suport al teixit empresarial de la Diputació de Barcelona i programat en col·laboració amb els ajuntaments del Baix Llobregat Nord.

Aquesta formació enceta les accions formatives programades pel segon semestre de l’any 2019, adreçades a emprenedors i empreses, promogudes pel Centre de Promoció Econòmica en col·laboració amb els ajuntaments del Baix Llobregat Nord. L’objectiu de fomentar i impulsar el desenvolupament econòmic local a través de la millora de les competències i capacitats de les persones participants.

Aquest curs té com a objectiu que els emprenedors i empresaris assoleixin els coneixements pràctics de com portar la comptabilitat a l’empresa, estudiant el circuit que han de seguir les factures (emeses i rebudes), i saber les repercussions i obligacions que se’n deriven. Aquesta combinació de teoria i pràctica dóna resposta a la demanda dels usuaris del servei per assolir coneixements comptables i tributaris en el marc de la gestió de l’empresa.

El seminari, de 20 hores de durada, s’ha desenvolupat en cinc sessions de quatre hores cadascuna, els dies 13, 20 i 27 de setembre, 4 i 11 d’octubre, i han participat un total de 14 persones de les 21 inscrites. El curs ha estat impartit pel ponent Lluís Navarro, expert professional que forma part del cos de formació de la consultora MercaConsult.

Molí Empresa

Accions formatives 2n semestre 2019

‘Mentre estàs a l’atur, treballa amb les idees’: 22 d’octubre de 2019, de 09.30 a 14.30h a Martorell.

‘Vull ser autònom/a: què puc fer amb certificat digital?’: 6 de novembre de 9.30 a 13.30h a Castellví de Rosanes.

‘Coneix quines tecnologies i xarxes socials et poden ajudar a difondre la teva marca personal i el teu negoci’: 11 i 18 de novembre de 2019, de 09.30 a 13.30h a Sant Andreu de la Barca.

‘La fórmula de les 5 vitamines per a l’èxit professional i personal’: 15 de novembre de 2019, de 09.30 a 13.30h a Martorell.

‘Metodologies per vendre i millorar els nostres establiments i comerços’: 18 de novembre de 2019, de 13.30 a 17.30h a Olesa de Montserrat.

‘Vols ser un instagramer, youtuber o blogger professional?: informa’t dels Requisits legals’: 27 de novembre de 2019, de 13.00 a 17.00h a Abrera.

‘World Café: impulsant la col·laboració i les oportunitats empresarials al territori’: 29 de novembre de 2019, de 09.30 a 14.30h a Martorell.

Les accions formatives són gratuïtes i estan dirigides a empreses i a persones emprenedores.

Inscripcions

Les formacions es realitzen a les instal·lacions del diferents serveis de Promoció Econòmica dels municipis participants i es detalla a cada formació. És imprescindible inscripció prèvia omplint el formulari de l’activitat corresponent al web Molí Empresa o presencialment a cada servei de Promoció Econòmica.