Empresaris i emprenedors entrenen les seves idees amb Maria Batet al Molí Empresa

295

El Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell ha iniciat la programació d’accions formatives adreçades a persones emprenedores i empreses d’aquest any 2015 amb el taller Mentre estàs a l’atur, treballa amb les idees. Una quinzena de persones van assistir ahir al primer curs de la programació del Molí Empresa, Mentre estàs a l’atur, treballa les idees, impartit per Maria Batet, entrenadora d’emprenedors.

Un dels objectius del curs és experimentar la creativitat per aplicar-la a buscar models de negoci com a mitjà per conèixer-se millor i per afrontar de forma diferent la vida laboral, i finalitzar havent experimentat algunes eines creatives i amb un millor coneixement de la seva habilitat creativa.

La idea éscrear un ambient agradable en el qual els participants donin permís per a aprofundir en el coneixement personal a través d’eines creatives que els permetin pensar noves alternatives laborals”, ha explicat Maria Batet, qui ha reconegut que “és bàsic conèixer què sabem fer, quins talents tenim i obrir nous camins per treure el màxim profit de les nostres idees a través d’eines creatives que permetin dissenyar alternatives laborals”.

Durant la sessió Batet ha donat eines perquè els participants comencin a entrenar les idees: temes de creativitat, aprendre a organitzar millor les tasques i a tenir petits objectius i a construir la pròpia marca personal. En aquests cursos “sempre apareixen idees de negoci i els participants tenen una visió més possibilista del seu futur i amb eines pràctiques”, ha assegurat la formadora.

Aquest taller proposa una manera diferent d’afrontar els reptes de tornar a treballar o replantejar actuals models de negoci. Més que aportar solucions immediates, vol ajudar als participants, a obrir nous camins i a treure el màxim potencial de les seves idees a través d’eines creatives que els permetin pensar en noves alternatives laborals. És un tastet al món de la creativitat i vol ser sobretot un revulsiu que plantegi preguntes on pretén ajudar a buscar noves alternatives de treball a partir de mirar cap enfora (entorn), mirar cap endintre (autoconeixement) i conèixer experiències de persones amb propostes innovadores.

Un cop acabat el curs, apareixen idees de negoci i els participants tenen una visió més possibilista del seu futur i amb eines pràctiques, tot i que cal subratllar que no són plans d’empresa.

Tres sessions formatives més aquest abril

El Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell junt amb el de l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat, ofereixen tres accions formatives més durant aquest mes d’abril dins la seva programació 2015:

No et surten els números? Revisa i reinventa el teu model de negoci 29 d’abril de 2015, de 15.00 a 19.00h a Martorell

Planificació estratègica en negocis petits 21 i 23 d’abril de 2015, de 09.30 a 13.30 h a Olesa de Montserrat

Cooperar per assolir nous reptes 28 d’abril de 2015, de 09.30 a 13.30 h Olesa de Montserrat

Les accions formatives són gratuïtes i estan dirigides a empreses i a persones emprenedores. Les formacions es realitzen o a la sala de conferències Molí Empresa del Centre de Promoció Econòmica de Martorell (Camí del Riu, s/n 08760 Martorell), o a les instal·lacions de Cal Rapissa del Servei de Promoció Econòmica d’Olesa de Montserrat(c/Ample, 25 08640 Olesa de Montserrat), segons la formació.

Formacions realitzades a Martorell, imprescindible inscripció prèvia omplint el formulari de l’activitat corresponent a Agenda d’activitats, a moliempresa@martorell.cat o al telèfon 937 753 101

Formacions realitzades a Olesa de Montserrat, imprescindible inscripció prèvia: Omplint el formulari presencialment al Servei de Promoció Econòmica d’Olesa de Montserrat (c/ Ample, 25 08640 Olesa de Montserrat), a aj147.comercturisme@olesam.cat o al telèfon 93 778 67 00