En Comú Podem vol prioritzar en els drets socials i les persones a partir del 20-D

383

En Comú Podem ha celebrat, aquest diumenge, l’acte central de la campanya electoral al Baix Llobregat Nord a la sala d’exposicions de ca n’Oliveras amb el convenciment que la remuntada de la candidatura de Pablo Iglesias és una realitat com pronostiquen les enquestes i centrant el discurs en prioritzar en els drets socials i les persones enlloc dels bancs per tombar “la vella política”.

Marta Sibina, número 2 de la candidatura d’En Comú Podem per Barcelona, ha assegurat que “s’està demostrant que tenim propostes creïbles i pel bé de la majoria de ciutadans i no només per uns quants privilegiats. Hem d’acabar amb un govern (PP) que dóna més valor a rescatar la banca i, en canvi, retalla en drets socials a les persones”. Sibina ha insistit amb “la necessitat d’acabar amb la corrupció, les portes giratòries a Espanya i a Catalunya, negats contínuament”.

El referèndum, com a solució

La candidata d’En Comú Podem ha refermat el compromís sobre el dret a decidir: “som l’única candidatura a Catalunya que anirà a Madrid per fer un referèndum per decidir el nostre futur”.

En aquest sentit, Albano Dante, diputat de Catalunya Sí Que Es Pot (CSQP) al Parlament, ha assegurat que “davant d’aquells que presenten l’opció de la desconnexió amb Espanya i que ningú no sap com es fa, considerem que és històric que un partit com Podemos i que un candidat aspirant al govern espanyol es manifesti clarament a favor d’un referèndum com a solució”.

Davant de més d’un centenar de persones, Dante ha recordat que “Podemos neix com a conseqüència d’un moviment al carrer, del 15-M que vol acabar amb la vella política i fer protagonista al ciutadà”. A una setmana de les eleccions del 20-D, Sibina s’ha mostrat convençuda que “la remuntada és clara, i més a Catalunya. La gent està veient que som una candidatura de gent comú i normal i que entre tots tirarem el país endavant”.

En l’acte hi han participat, també, Joan Giner, diputat de CSQP al Parlament i Marcelo Expósito i Lorena Vicioso, números 8 i 15 per Barcelona de la candidatura En Comú Podem, respectivament.