En marxa la 3a edició del bus de la innovació per apropar emprenedors a l’ecosistema empresarial metropolità

490
Innobus
Innobus

Innobaix, l’Agència d’Innovació i Coneixement del Baix Llobregat, obre el període d’inscripció per participar en el programa de foment de la innovació a la comarca ‘Innobus Metropolità 2018’, adreçat a persones en situació d’atur amb estudis universitaris i amb actitud emprenedora, motivats per la innovació i amb ganes de gaudir d’aquesta l’experiència. L’Ajuntament de Martorell, a través del Centre de Promoció Econòmica, col·labora amb aquest projecte de recerca de talents.

‘Innobus Metropolità 2018’ és una iniciativa que es presenta com a mitjà i estratègia per apropar als joves emprenedors a l’ecosistema empresarial del territori metropolità amb un triple objectiu: ajudar els joves capacitats però actualment aturats en el llançament dels seus Projectes, facilitar el coneixement del talent jove a les empreses (lliurament de CV personalment, borsa de perfils…) i beneficiar a les empreses de la comarca en la captació de noves idees i talent.

L’autobús s’omplirà de joves emprenedors i recorrerà durant uns dies el territori, amb un itinerari preestablert, realitzarà parades en empreses de la zona amb un alt potencial tecnològic i d’innovació ja sigui en robòtica, impressió 3D, fotònica/sensors, materials avançats, biotecnologia, etc… Cadascuna de les empreses capacitarà els joves amb una sessió inspiradora i formativa sobre una temàtica concreta. En finalitzar l’itinerari els joves emprenedors hauran de presentar la seva idea/prototip davant un jurat final format per les empreses i institucions participants.

El projecte convida 80 joves universitaris a sumar-se a la iniciativa, gràcies a la qual podran visitar 10 empreses d’alt potencial tecnològic i innovador, i el que és més important, conèixer els seus responsables. Innobus fa parada a les diverses empreses, on es fa una visita inspiradora pels joves i se’ls planteja un repte que han de solucionar amb creativitat i sense limitacions.

El recorregut es farà durant el pròxim mes de març i entre les empreses participants podem destacar; Port de Barcelona, d’Avantgrup, Bayer, Almirall, Aigües de Barcelona, Inbesters, moltes d’elles participants ja en edicions anteriors i que valoren molt positivament aquest projecte.

Qui hi pot participar?

Joves universitaris aturats o amb feines temporals amb actitud emprenedora, motivats pel talent, la innovació i amb moltes ganes de gaudir de l’experiència. El 15 de febrer, a les 10.00h i a les 11.30h, es farà una sessió informativa al Citilab de Cornellà de Llobregat. Imprescindible portar el currículum vitae i el formulari omplert (opcional). La participació en el programa és totalment gratuïta.

www.innobaix.cat

www.innoamb.cat