En marxa l’Aula d’Estudis per oferir un espai als estudiants en època d’exàmens

809
Aula d'Estudi
Aula d'Estudi

La Biblioteca Martorell posa en marxa, des d’aquest dilluns i fins el 3 de febrer, l’Aula d’Estudis. Es tracta d’una ampliació de l’horari de l’equipament per donar un millor servei als estudiants en època d’exàmens i lliurament de treballs acadèmics. L’Aula d’Estudis vol atendre les necessitats dels alumnes de totes les edats que cerquen un lloc estable per a l’estudi o un espai de treball col·lectiu.

La tècnica de Cultura, Josefina Canals, detalla que “l’espai destinat a l’Aula d’Estudis se situa a la primera planta. Així, els estudiants poden venir amb el seu portàtil, connectar-se i treballar en un espai agradable, lluminós i amb bon ambient de treball”. A més, “tenim aules específiques per estudiar individualment, en silenci absolut i sense interferències, o bé per fer treballs en grup, en funció de les necessitats de cada usuari”, apunta.

Josefina Canals, tècnica de Cultura

La Biblioteca Martorell consolida la seva oferta com a espai d’estudi i rep bona resposta per part dels estudiants de Batxillerat i universitaris, tant de Martorell com de poblacions veïnes a la nostra, que tenen en compte aquest espai durant el període d’exàmens. Canals destaca l’ambient de màxima concentració que es respira, la qual cosa facilita l’estudi.

Josefina Canals, tècnica de Cultura

Àlex Sacristán és veí d’Olesa de Montserrat i estudia 2n de Grau Mitjà de Cuina. Considera que l’Aula d’Estudis és “un lloc ample, còmode i tranquil” per preparar les seves matèries. “L’avantatge és que et concentres millor, fas amics i estudies d’una manera diferent”.

Àlex Sacristán, estudiant

Laia Prieto estudia Treball Social a la Universitat de Barcelona i és usuària de l’Aula d’Estudis des de l’ESO. “És una bona forma de trobar concentració, ja que a casa ens entretenim més i aquí veus altres estudiants i et contagies”, diu. Per a la martorellenca, “un dels avantatges és que puc quedar aquí amb els companys per a estudiar en grup, disposar d’ordinador o connexió wi-fi”.

Laia Prieto, estudiant

L’Aula d’Estudis de la Biblioteca Martorell romandrà oberta fins el proper 3 de febrer dilluns a dissabtes, de 10.00 a 14.00h i de dilluns a divendres, de 16.00 a 23.00h.