El 18 d’abril, últim dia per participar a l’11è Concurs de Receptes Saludables

575
Tallers de cuina del Fem Vila. Setmana del Comerç
Tallers de cuina del Fem Vila. Setmana del Comerç

L’Ajuntament de Martorell organitza l’11è Concurs de Receptes Saludables, que fomenta els bons hàbits alimentaris entre la població infantil i juvenil. Hi haurà 5 categories de premis, segons edat, per a les receptes de cuina que els participants presentin per escrit al Departament de Salut. El termini de lliurament és el 18 d’abril.

Poden participar tots els infants i joves residents o escolaritzats a Martorell, de P-3 a 2n de Batxillerat. Hauran de descarregar i imprimir aquest formulari i omplir-lo amb una recepta de cuina, adjuntant una fotocòpia i una autorització familiar de la publicació del nom i cognoms del menor participant i de la fotografia del lliurament de premis.

Tot seguit, hauran de lliurar la proposta en algun d’aquests tres espais: el Complex Educatiu (carrer de Josep Tarradellas, 11) de dilluns a divendres de 09.00 a 13.00h i de 16.30 a 19.15; a l’Ajuntament (carrer del Mur, 61, 1a planta) de dilluns a divendres de 09.30 a 14.00h, o a les dependències de l’antic Ajuntament (plaça de la Vila, 46) els dissabtes de 09.00 a 13.30h.

El Concurs, emmarcat en el lema ‘Martorell Saludable’, “apropa els hàbits saludables d’alimentació als nens i adolescents, perquè es conscienciïn a l’hora de menjar més fruita i verdura i limitar els aliments prefabricats carregats de greixos i de sucres”, explica el regidor de Salut, Albert Fernández.

Albert Fernández, regidor de Salut de l'Ajuntament de Martorell

Recorda Fernández que “els participants poden rebre ajuda de pares, mares, avis, àvies i altres familiars”, i que el jurat valorarà “l’originalitat de la recepta, la diversitat dels ingredients utilitzats, que els ingredients siguin assequibles i la presentació, adjuntant una fotografia”.

Albert Fernández, regidor de Salut de l'Ajuntament de Martorell

Premis

Es concediran 5 premis. En les categories per als més petits, hi haurà un premi de P-3 a P-5 en Educació Infantil; un premi de 1r a 3r d’Educació Primària i un premi de 4t a 6è d’Educació Primària. Cada guanyador obtindrà estris i un llibre infantil de cuina i la publicació de la recepta al web municipal.

Per als més grans hi ha la 1a Categoria Especial -de 1r a 4t d’ESO- amb el premi ‘La recepta de l’àvia’, consistent en un dinar saludable patrocinat per l’Aqqua Restaurant per a la unitat familiar, un llibre de cuina i la publicació de la recepta al web. El premi a la 2a Categoria Especial -de 1r i 2n de Batxillerat- es titula ‘Cuinant sol’, i inclourà un dinar saludable patrocinat pel restaurant Les Vinyes per a la unitat familiar, un llibre de cuina i la publicació de la recepta al web. El jurat es reunirà el 25 d’abril i escollirà els guanyadors, que es coneixeran durant la Fira de Primavera.

Bases de participació del Concurs de Receptes Saludables (Educació Infantil i Primària)

Bases de participació del Concurs de Receptes Saludables (Secundària i Batxillerat)

Fitxa per omplir amb la recepta i autorització per a menors d’edat

Fitxa per omplir amb la recepta i autorització per a majors de 18 anys