Engega un nou programa Innobaix de capacitació per a empreses de l’àmbit social

430
Start Up Training Social
Start Up Training Social

El proper 2 de maig es posa en marxa un nou programa de capacitació d’Innobaix en col·laboració amb l’Escola de Negocis Eada i, a Martorell, impulsat pel Centre de Promoció Econòmica Molí Empresa. A l’Start Up Training, l’Start Up Advanced i l’Start Up Comunicació Empresarial, ara s’hi suma l’Start Up Training Social. Es tracta de formar emprenedors, empresaris o directius, però d’empreses amb un perfil marcadament social, com cooperatives, empreses de treball associat, organitzacions no lucratives o entitats solidàries.

Start Up Training Social (SUTS) és un programa formatiu totalment subvencionat, que aporta eines teòriques i pràctiques per fer que les idees puguin arribar a convertir-se en projectes d’èxit. Són 6 sessions formatives, amb un total de 18 hores, a les quals s’hi sumen dues tutories individualitzades, a més d’una jornada de presentació i validació del projecte. Consulteu programa formatiu.

Equip docent

Ferran Núñez és el responsable dels mòduls relacionats amb la idea i el màrqueting del negoci, a més de director del programa. Col·labora a EADA com a Professor Associat en programes oberts del Departament Acadèmic de Màrqueting i a més és emprenedor i consultor estratègic de negocis.

Verónica Platas s’encarrega del mòdul de lideratge col·laboratiu. Té una experiència docent de més de 15 anys formant directius a centres com Eada, IL3-Universitat de Barcelona, ICIL i UOC. És experta en desenvolupament competencial, gestió d’empreses i desenvolupament de persones.

La presentació a inversors anirà a càrrec de Manuel Marín, professor associat del Departament de Política d’Empresa i Coordinador del Centre d’Emprenedors d’Eada. A més és consultor de gestió i assessor sènior d’Ace International Consultants, especialitzada en projectes internacionals d’ajuda al desenvolupament.

Finalment, Andrea Balletbò impartirà la formació específica sobre el creixement de l’empresa social. Llicenciada en Humanitats és Facilitadora de Dinàmiques Participatives per a la Transformació Social.

Informació i inscripcions

Les persones interessades en participar a Start Up Training Social han d’omplir el formulari d’inscripció o enviar un correu electrònic a ccapitan@innobaix.cat, amb les seves dades de contacte (nom i cognoms, correu electrònic, i telèfon) i una petita explicació del seu projecte o presentació de la seva empresa o entitat.