Entregats els premis del Concurs de Receptes Thao Martorell per l’activitat física lúdica

485

Aquest matí s’han entregat els premis del VII Concurs de Receptes Thao de Martorell 2015. Les guanyadores han estat Carla Blanch (categoria 3-5 anys) de l’escola Lola Anglada i Milagros García (6-12 anys), de l’escola José Echegaray; la millor presentació ha estat per a Ona Gálvez, Els Convents i l’escola majoritàriament participant, la José Echegaray. Ha entregat els guardons el primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament, Xavier Fonollosa, la regidora d’Ensenyament i Salut, Mercè Morera, i el director científic del programa, Rafael Cases.

El jurat de la setena edició del Concurs de Receptes Thao de Martorell estava format, enguany per primera vegada, per professionals integrants d’establiments de restauració de Martorell, com ara Jordi Bartés (Aqqua), Antonio Adamuz (Les Bòbiles) i Cristina Bartés (Manel).

El jurat ha considerat que la millor recepta en la categoria de 3-5 anys era la de Carla Blanch, de l’escola Lola Anglada, que havia presentat la recepta d’un pastís de iogurt. El premi consisteix en un dinar saludable per a la unitat familiar, al restaurant Vinyes i la publicació de la recepta a la web municipal.

En la categoria de 6-12 anys, el jurat ha valorat la recepta de broquetes de gamba, papaia i cogombre, de la Milagros García de l’escola José Echegaray. El premi consisteix en un dinar saludable per a la unitat familiar al restaurant Aqqua i la publicació de la recepta a la web municipal.

Així mateix, el jurat ha considerat que la millor presentació ha estat la de l’amanida de cuscús amb xerris, olives negres i menta, de l’Ona Gálvez, alumne de 7 anys del col·legi Els Convents. El premi consisteix en un dinar saludable per a la unitat familiar, al restaurant Manel i la publicació de la recepta a la web municipal.

A l’edició d’enguany del Concurs de Receptes Thao de Martorell, dedicada a l’activitat física lúdica i que tenia per lema Creixem a bon ritme, s’hi han presentat un total de 38 receptes, 36 de les quals reunien les condicions exigides a les bases reguladores.

El premi per a l’escola majoritàriament participant ha estat per a la José Echegaray, que rebrà una activitat per fer a la mateixa escola, en format audiovisual i relacionada amb el Programa Thao.