Entren en vigor les noves millores en els recorreguts de les línies L1 i L2 del transport públic urbà

387

Des de l’1 de maig, l’Ajuntament de Martorell aplica un seguit de millores en els recorreguts de les línies L1 i L2 del transport públic urbà. Entre les millores destaquen l’arribada més de pressa als centres sanitaris i d’ensenyament, una nova parada al polígon de la Seat i la modificació del servei als caps de setmana.

Millores a la línia L1
Les millores a la línia L1 són la ubicació d’una nova parada al polígon de Seat, el pas per l’estació de RENFE en sentit direcció La Vila, la modificació del recorregut en el viatge de tornada direcció a l’Hospital del Sagrat Cor parant als instituts, hospital i ambulatori i l’eliminació de la volta curta que es feia des de la plaça de Frederic Duran, pel barri de Torrent de Llops i la rambla de les Bòbiles.

Millores a la línia L2
Del recorregut del transport urbà de la línia 2 destaca el pas per l’estació de RENFE en el sentit direcció La Vila, la modificació del recorregut en el viatge de tornada direcció a l’Hospital del Sagrat Cor parant als instituts, hospital i ambulatori i l’eliminació de la volta curta que es feia des de la plaça de Frederic Duran, pel barri de Torrent de Llops i la rambla de les Bòbiles per reduir el temps de pas.

Es guanya rapidesa i puntualitat
Amb aquests canvis el flux entre La Vila, l’Hospital i l’ambulatori es simplifica perquè no es fa l’antiga volta curta per Torrent de Llops i Camí Fondo, amb la qual cosa els viatgers de La Vila arribaran més de pressa als centres sanitaris.

Així mateix, el pas previ per l’estació de la RENFE i els FFGC Martorell-Central en direcció a La Vila, suposarà un accés directe a aquestes estacions sense que els viatgers hagin de fer tot el recorregut de La Vila.
Amb l’eliminació de l’antiga volta curta, el recorregut s’escurçarà i es millorarà el compliment dels horaris establerts, és a dir, es guanyarà en puntualitat.

La modificació del traçat del recorregut en direcció a l’estació de la RENFE i dels FFGC Martorell-Central a l’Hospital del Sagrat Cor (Neuropsiquiàtric) i dels FFGC Martorell-Enllaç amb el pas directe dels instituts, l’hospital i l’ambulatori, suposa un accés més ràpid a aquests centres públics d’ensenyament i sanitaris, venint des de La Vila i la RENFE.

La nova parada de la Línia L1 al Gran Vial Seat (Polígon de Seat) apropa el servei als treballadors d’aquesta factoria, facilitant-ne l’accés des de les estacions de tren.

Les millores que s’apliquen des de l’1 de maig, el transport públic urbà guanya en rapidesa les connexions entre La Vila i la resta de la població en ambdós sentits.

Modificacions del servei de cap de setmana
Degut a les disponibilitat pressupostàries actuals, es modificarà el servei dels caps de setmana i festius. Així, la línia L1 deixarà de donar servei els dissabtes a la tarda i els diumenges i festius, restant el servei operatiu els dies feines i els dissabtes al matí (realitzant-se el primer viatge a les 9:00 i l’últim viatge a les 14:00).

D’altra banda, la línia L2 deixarà de donar servei els dissabtes, restant el servei operatiu els dies feiners.

Consulta’n els horaris i recorreguts