ERC aposta per la participació ciutadana en les decisions que afecten els martorellencs

445

El candidat d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) a l’alcaldia de Martorell ha fet campanya aquest divendres al barri del Camí Fondo. Adolf Bargués ha conversat amb els veïns per transmetre’ls la importància de la participació d’aquests en les decisions que els afecten. D’aquí el seu lema electoral: Escoltem, fem, expliquem.

ERC vol un Ajuntament amb les parets de vidre i en el qual les veus de la ciutadania siguin escoltades i puguin intervenir en els processos que els toquen de ben a prop. Per això, “volem refermar si tot el que hem plasmat al nostre programa electoral és el que ens han fet arribar els convilatans durant aquests quatre anys per poder gestionar el benestar dels martorellencs”, ha dit el candidat.

Els republicans presenten enguany “un equip renovat, que combina l’experiència, el talent i les ganes de treballar pel poble, amb una especial incidència en els joves. Per fer-ho, comptem amb noves incorporacions de persones independents que han cregut en el projecte”, ha explicat Bargués.

El programa d’Esquerra Republicana a Martorell se centra en tres eixos principals: Martorell, un municipi cohesionat (on es recullen les propostes de benestar social, ensenyament, comunicació i participació, cultura, esports, joventut i seguretat ciutadana); Martorell, un municipi emprenedor (propostes de promoció econòmica –ocupació i emprenedoria, comerç i turisme); i Martorell, un municipi sostenible (amb propostes d’urbanisme i sostenibilitat, mobilitat, serveis municipals, hisenda i coordinació i recursos humans de l’Ajuntament).

Dissabte 9 de maig (10.00h), Adolf Bargués i l’equip d’ERC explicaran de primera mà el seu programa de govern per la Rambla de les Bòbiles, on instal·laran un punt d’informació de campanya. Diumenge 10 de maig la candidatura explicarà les seves propostes als veïns i veïnes dels barris d’El Pla i de les Bòbiles.