ERC proposa incorporar les associacions de veïns a la Junta local de Seguretat

297

ERC proposa incorporar representants de les associacions de veïns a la Junta local de Seguretat i desplegar serveis de mediació comunitària per intervenir i atendre en conflictes veinals i malentesos. Els republicans han fet campanya aquest dilluns al barri de Can Carreres, en la carpa punt d’informació situada al passeig de Catalunya i a l’avinguda de Montserrat.

La número 2 d’ERC, Míriam Riera, ha aprofitat la proximitat dels jutjats per explicar que “ERC vol desplegar serveis de mediació comunitària per intervenir i atendre en casos de conflictes veïnals”. “Molts dels conflictes es poden solucionar per la via de la mediació, sense necessitat d’arribar a institucionalizar-los. Això suposa d’una banda, que no saturem, encara més, la justícia, però sobretot implica una resolució més ràpida i eficient”, ha afirmat.

D’altra banda, Riera creu que “cal incorporar representants de les associacions de veïns a la Junta local de Seguretat”. “Aquesta tasca de proximitat és imprescindible, perquè el que millor pot ajudar-nos a prevenir segons quins problemes són les persones que viuen a cada barri i estan implicades en el seu dia a dia”, ha dit. “També cal que vetllem per fer complir les ordenances municipals i mirar d’evitar actes incívics”, ha conclòs. En aquest sentit, des d’Esquerra es proposa promoure un operatiu de polícia de barri i de proximitat.

La candidatura seguirà fent campanya i demanant el vot dimarts 12 de maig als barris del Camí Fondo i Buenos Aires, entre les 17.00 i les 21.00h.

Les persones i el programa de govern
Esquerra a Martorell presenta enguany un equip renovat, que combina l’experiència, el talent i les ganes de treballar pel poble, amb una especial incidència en els joves. Per fer-ho, compta amb noves incorporacions de persones independents que han cregut en el projecte.

El programa d’Esquerra Republicana a Martorell se centra en 3 eixos principals: Martorell, un municipi cohesionat (on es recullen les propostes de benestar social, ensenyament, comunicació i participació, cultura, esports, joventut i seguretat ciutadana); Martorell, un municipi emprenedor (propostes de promoció econòmica –ocupació i emprenedoria, comerç i turisme); i Martorell, un municipi sostenible (amb propostes d’urbanisme i sostenibilitat, mobilitat, serveis municipals, hisenda i coordinació i recursos humans de l’Ajuntament).