Es donen a conèixer els 49 finalistes de la Nit l’Activitat Física i l’Esport

1490

El jurat dels Premis de la Nit de l’Activitat Física i l’Esport ha donat a conèixer els 49 finalistes entre les 141 candidatures presentades a nou modalitats del certamen, que organitza, per segon any consecutiu, la Regidoria d’Esports. Els guanyadors es donaran a conèixer el 5 d’abril, a la gala que se celebrarà, a les 20.00h, al Pavelló Esportiu de Can Cases. Les invitacions per assistir-hi són disponibles a les Oficines d’Atenció a l’Usuari del Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones de Martorell (PMSAPM).

De les 13 propostes presentades a la categoria Premi Reconeixement al Patrocinador de l’Any, hi ha nou finalistes: Autoescola Nova, Forn de pa i Pastisseria Armand, Gili Ferreteria Industrial, Innovin, Niubó Administració i Serveis, Autoescola Martorell, Maipizza, La Fusta i Frimate Refrigeración.

Al Premi Dirigents de l’Esport optaven 14 candidats, sis dels quals són finalistes: Francisco Esteban (Petanca Martorell), Manuel Tena (Club Volei Martorell), José Antonio de la Iglésia (Club Bàsquet Martorell), Xavier Fontelo (Rugby Club Martorell), Joan Tort (Club de Futbol Martorell) i Gerard Mimó (Martorell Gimnàstic Club).

Cinc finalistes, dels 14 presentats, ha sumat la modalitat Premi a la Millor Organització d’Esdeveniments Esportius. El Torneig Fires de Primavera del Club Petanca Martorell, el 3×3 al carrer del Club Bàsquet Martorell, el 3r Torneig Femení Ciutat de Martorell del Club de Futbol Martorell, el Campionat Escolar d’Atletisme del Martorell Atlètic Club i la Final Kopenberg del Rugby Club Martorell són les activitats candidates al guardó.

Un total de 17 propostes s’han fet arribar a la categoria Premi a l’Activitat Física i l’Esport Inclusius, cinc d’elles finalistes: equip sènior femení del Club Petanca Martorell, equip de futbol sala Arc de Sant Martí, Marc Vinaixa del Club Volei Martorell, Club Bàsquet Martorell-Specials i Irina Barceló del Club Natació Martorell.

El Premi Reconeixement al Centre Educatiu, amb una desena de candidatures, compta amb quatre finalistes. Aquests són l’Institut Joan Oró, l’Escola Vicente Aleixandre, l’Escola Els Convents i el Centre d’Educació Especial El Pontarró.

El Grup d’Activitat Física Gent Gran Pavelló, el Martorell Gimàstic Club, el Grup Badocaires, l’Associació Esportiva Nihon Tai Jitsu, i la Natació Social+16 i màster del Club Natació Martorell són els cinc finalistes del Premi a l’Activitat Física i l’Esport Saludables, que també va rebre 10 candidatures.

El jurat ha triat quatre d’entre 21 opcions pel Premi Valors de l’Esport: equip sènior B de l’APMFS Martorell, Helena Simón del Club Bàsquet Martorell, Olga Marín del Club Volei Martorell i el Grup Aigua Salut A.

També es reconeixerà l’èxit esportiu individual o d’equip al Premi a l’Èxit Esportiu Més Rellevant, que ha compta amb 14 candidatures i cinc finalistes: equip sènior masculí i femení del Club de Futbol Martorell, l’equip Superstarts de l’Escola Mercè Rodoreda, l’equip femení de waterpolo del Club Natació Martorell, l’equip juvenil A i cadet A del Sala5 Martorell, i l’equip sub16 del Rugby Club.

Salvador Ferrer (Club de Futbol Martorell), Arnau Miret (Martorell Atlètic Club), Ramiro Hehuen (Martorell Pàdel Club), Sara Ortiz (Gimnàstic Club), Laia Navarro (Martorell Atlètic Club) i Maria Casas (Rugby Club Martorell) són els finalistes al Premi a l’Esportista de l’Any, que va comptar amb 13 propostes. La Nit de l’Activitat Física i l’Esport també atorgarà un Premi d’Honor.

Nit de l'Esport i l'Activitat Física