És el torn de Rosanes, la darrera festa dels barris de Martorell

850
Festes barri Rosanes

El barri de Rosanes farà festa grossa aquest cap de setmana i tancarà el cicle anual de festes de barris de Martorell. Les activitats, que tradicionalment es repartien en tres dies, es concentraran entre dissabte, dia 15, i diumenge, dia 16. L’escenari de la cita serà, com sempre, la plaça 25 de Setembre.

El president de l’Associació de Veïns del Barri Rosanes, Xavi Folqué, explica que la festa mantindrà els atractius principals d’altres anys. La celebració arrencarà dissabte a les 17.30h amb activitats per als més petits, que comptaran amb un inflable i jocs variats. Tot seguit, a les 19.00h, tindrà lloc la gelatada popular, seguida de la traca (20.30h) i el pregó (20.45h) que deixaran pas al sopar de germanor, a les 21.00h. Es tracta d’un esdeveniment obert a tothom, però cadascú haurà de portar el seu sopar. L’associació repartirà cava i, a partir de les 23.00h, oferirà rom cremat als assistents, que podran gaudir del ball amenitzat per Jaume Jr.

Xavi Folqué, president de l'Associació de Veïns del Barri Rosanes

Diumenge a les 10.30h, els veïns i veïnes podran agafar forces amb una xocolatada -n’hi haurà também per a celíacs-. A les 11.00h, arribarà el torn de la famosa festa de l’escuma i, a les 12.30h, hi haurà una actuació de la Coral del Barri Rosanes. Seguidament, segons avança Folqué, el grup The Sad Song amenitzarà el vermut popular (13.00h). No podia faltar el berenar amb coca i mistela, a les 19.00h.

Xavi Folqué, president de l'Associació de Veïns del Barri Rosanes

Una de les novetats de l’edició de l’any passat va ser canviar la sessió de cinema a la fresca al diumenge al vespre. Xavi Folqué explica que, anteriorment, aquesta activitat es feia divendres, però es va traslladar per previsions de pluja. Com que l’any passat va funcionar, enguany repetiran dia i hora. La pel·lícula que es projectarà serà Campeones i anirà acompanyada de crispetes i servei de bar.

Xavi Folqué, president de l'Associació de Veïns del Barri Rosanes

El president de l’Associació de Veïns convida tots els martorellencs i martorellenques a formar part de la festa major del barri de Rosanes. Un cop acabada, caldrà esperar fins l’estiu vinent per tornar a gaudir de les festes dels barris martorellencs.

Programació Festa Rosanes 2018
Programació Festa Rosanes 2018