Seguint indicacions de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Martorell mantindrà la continuïtat del mercat no sedentari de Buenos Aires dels dissabtes, només amb parades de producte fresc. No hi haurà roba, complements o altres articles.

El consistori va activat ahir el protocol per tancar els equipaments públics municipals i suspendre totes les activitats amb concentració de persones, seguint els dictàmens del Govern per a la prevenció del coronavirus. Les conselleries de Salut i Agricultura han determinat avui que els mercats setmanals ambulants poden celebrar-se per oferir producte fresc.

Així doncs, Buenos Aires acollirà el seu mercat no sedentari els dissabtes 16 i 23 de març, de 7.30 a 14.00h. De les 188 parades habituals, només n’hi haurà 16 oferint producte fresc d’alimentació. Els estands compliran les mesures de distanciament recomanades per les autoritats sanitàries i es vetllarà per evitar les aglomeracions.

L’Ajuntament de Martorell revisa periòdicament les mesures aplicades per prevenir el virus per tal d’adaptar-les a l’evolució de la situació en cada moment.