Una nova sessió del programa ‘Escenari Secret‘, organitzat per la Regidoria de Cultura, la Diputació de Barcelona i El Foment de Martorell, va premiar dissabte la fidelitat del públic teatral local amb un cartell sorpresa. En aquesta ocasió, l’acció va tenir lloc a l’Escola Municipal de Música, ubicada a l’edifici neoclàssic de Cal Nicolau i el programa va constar de quatre actuacions de música i teatre.

El grup vocal Popcorn Quartet va presentar el recital a capella Barbershop; els actors Gaby Moya i Sis Delgado van interpretar la peça El ascensor, i la veu de Pili Díez acompanyada per la guitarra de Grelo va omplir l’espai de flamenc i projeccions a l’espectacle Sols i ombres d’un paisatge imaginari. Va tancar el programa l’actuació de dansa i percussió Tambors batà que va portar fins a Martorell els ritmes ancestrals dels tambors de Nigèria.

El regidor de Cultura, Museus i Patrimoni, Sergi Corral, s’ha mostrat “molt content amb aquesta nova edició de l”Escenari Secret’, que ha aplegat dos grups de 45 persones cadascun. Els vam citar a la plaça de la Vila i vam anar cap a Cal Nicolau, on ens esperaven diferents propostes musicals i teatrals. Es va respirar molt bon ambient i vam acabar amb un refrigeri per compartir plegats l’experiència”.

Sergi Corral, regidor de Cultura

La proposta “vol fidelitzar el públic d’El Foment alhora que crea nous públics, és a dir, per una banda es cuida als habituals, mentre que per l’altra es mira de guanyar la confiança dels que encara no s’acosten al teatre”, ha recordat. Els conviden a gaudir d’una experiència innovadora i original. Escullen entre 40 i 80 persones, públic habitual d’El Foment, i els citen en una ubicació un dia i hora concrets. Fins llavors no es desvetlla el misteri.

La vetllada comença amb dues micropeces d’arts escèniques i continua amb un concert en acústic. Una celebració on el públic és el protagonista. Les actuacions són gratuïtes, no tenen cap cost per als espectadors i faciliten que els artistes puguin actuar en nous formats creatius.