Espais emblemàtics de Martorell s’inclouen al SuperMes del Consorci de Turisme comarcal

393
Visites teatralitzades
Visites teatralitzades

El SuperMes, una proposta d’oci, cultura i gastronomia familiar del Consorci de Turisme del Baix Llobregat, inclourà activitats de promoció d’indrets patrimonials de Martorell. En concret, les visites a l’Enrajolada, el Museu Vicenç Ros i el Refugi Antiaeri, la ludoteca i un taller de poesia visual. La campanya proposa més d’un centenar d’activitats als municipis baixllobregatins durant els quatre caps de setmana d’abril, inclosa la Setmana Santa.

Les activitats de promoció a casa nostra s’han coordinat a través de Museus de Martorell. Una d’elles és l’Olambreta, la ludoteca del dia 3 d’abril (de 17.00 a 19.30h) per a infants de 3 a 8 anys, ambientada a l’Enrajolada, casa benestant del segle XIX. El 10 d’abril, al mateix recinte, es farà el taller ‘Celebra la Pasqua’ per fer i decorar divertides caixes per ficar-hi un ou de Pasqua (17.30h).

Un altre punt d’interès serà el Refugi Antiaeri, construït sota la plaça de la Vila en el marc de la Guerra Civil, amb visites guiades el 5 i 12 d’abril a les 18.00h, i el 6, 7, 13 i 14 d’abril a les 11.00 i les 12.30h.

Amb motiu de la Fira de Primavera, s’organitzaran visites teatralitzades al Museu Municipal Vicenç Ros (27 d’abril, 11.00, 12.00 i 13.00h), i a l’Enrajolada (28 d’abril, a les 12.00h).
Posarà la cirereta un taller familiar sobre poesia visual de Joan Brossa al Muxart. Espai d’Art i Creació Contemporanis, per a infants a partir de 6 anys i organitzat a l’entorn de l’exposició ‘Joan Brossa: Escolteu aquest silenci’.

Per més informació o inscripcions, cal adreçar-se al telèfon 93 774 22 23 o al correu electrònic museus@martorell.cat.

El SuperMes del Baix Llobregat

Promoció del turisme familiar a la comarca

El SuperMes del Baix Llobregat, que funciona des de 2016, engegarà amb una gran festa aquest diumenge 31 de març al Parc de Can Mercader de Cornellà de Llobregat. Durant tot l’abril, oferirà activitats, promocions i descomptes en exclusiva per a famílies als municipis de la comarca, relacionades amb l’oci i l’aventura; rutes a la natura; museus; restaurants i allotjaments exclusius.

També promourà importants descomptes als principals atractius turístics comarcals: les Coves de Montserrat, els Espais Naturals del Delta del Llobregat, el Canal Olímpic de Castelldefels, el Parc Arqueològic Mines de Gavà, Catalunya en Miniatura a Torrelles de Llobregat, els Museus d’Esplugues, o la Cripta Gaudí de la Colònia Güell. L’organització ha preparat un concurs a les xarxes socials per trobar la SuperFamília, amb premi d’un cap de setmana amb activitats, àpats i allotjament a la comarca per a qui comparteixi l’experiència i guanyi el sorteig. Tota la informació, les promocions i la compra o reserva de places per a les activitats es pot fer al web elsupermes.cat.