Espectacles, sorteig de lots i vals de compra per promoure el Mercat de Les Bòbiles aquest Nadal

593
Mercat Municipal Les Bòbiles
Mercat Municipal Les Bòbiles

El Mercat Municipal Les Bòbiles engega una nova campanya per incentivar les compres de proximitat coincidint amb les festes de Nadal. Per una banda, se sortejaran una cistella, 12 lots de productes i 450 euros en vals de compra. Per l’altra, l’equipament celebrarà el seu 17è aniversari el 13 de desembre amb espectacles de màgia per a grans i petits.

‘Prepara el Nadal al Mercat’ és l’eslògan triat per atreure els martorellencs a fer les compres nadalenques a Les Bòbiles. Per això, “amb les compres d’aquests dies es lliurarà un tiquet de compra per emplenar, que entrarà en el sorteig d’una cistella i 12 lots de Nadal, el dijous 20 de desembre. És una manera de premiar els clients que ens fan confiança”, explica la dinamitzadora del Mercat Municipal Les Bòbiles, Pilar Gomà. El lliurament dels premis es farà el dissabte 22, i serà imprescindible que els guanyadors recullin el premi durant aquest dia.

Pilar Gomà, dinamitzadora del Mercat Municipal Les Bòbiles

A més, recorda Gomà, “tothom qui no hagi estat agraciat tindrà una nova oportunitat amb les seves butlletes, ja que el 18 de gener de 2019 sortejarem 450 euros en vals de compra”. Hi haurà un premi per valor de 100 euros, 1 de 75, 1 de 50 i 9 de 25, que caldrà gastar en els establiments del Mercat. El premi s’haurà de recollir el mateix dia del sorteig.

Un aniversari ple de màgia

El 13 de desembre, el Mercat complirà 17 anys de vida. Per celebrar-ho, hi haurà “una jornada plena de màgia per a tots els públics. Al matí hi haurà passis de màgia de proximitat a càrrec del Mag Fèlix Brunet des de les 10.30h, amb l’espectacle Bicicadabra. A les 17.00h ens oferirà un espectacle de màgia per a petits i grans”, comenta la dinamitzadora del Mercat. A més, s’oferirà coca i cava.

Pilar Gomà, dinamitzadora del Mercat Municipal Les Bòbiles

Totes aquestes iniciatives pretenen “incentivar que el Mercat sigui no només un lloc per comprar, sinó per trobar-se, compartir i fer caliu. A més, tot allò que es gasta localment reverteix localment, reduim la despesa energètica, ajudem el medi ambient i l’economia local”, diu Gomà.

Pilar Gomà, dinamitzadora del Mercat Municipal Les Bòbiles

Horaris habituals d’obertura i ampliacions durant els dies clau

La dinamitzadora explica que “tenim un horari amplíssim d’obertura”. Així, els dilluns i dissabtes obrim de 08.00 a 14.00h; els dimarts, dimecres i dijous, de 08.00 a 14.00 i de 17.00 a 20.00h, i el divendres tot el dia. Coincidint amb les festes nadalenques, el dissabte 22 de desembre s’allargarà l’horari d’obertura fins a les 19.00h. Els dies 24 i 31 de desembre també s’allargarà l’obertura fins a les 17.00h.