Esquerra aposta per donar més oportunitats als emprenedors i defensar el teixit productiu local

330

El candidat a l’alcaldia de Martorell per Esquerra Republicana de Catalunya, Adolf Bargués, ha visitat aquest dimarts els comerços del barri El Pla i emprenedors de la nostra població. Bargués vol defensar el teixit productiu local i establir mesures per a afavorir el desenvolupament econòmic.

Adolf Bargués ha proposat “adequar les ordenances fiscals per afavorir la promoció econòmica i facilitar els tràmits administratius a aquells que vulguin obrir un negoci”. D’altra banda, “cal que afavorim les pimes amb seu al nostre municipi perquè tinguin accés als encàrrecs de l’Ajuntament, sense oblidar que la llei ens posa límits”, ha afirmat.

Esquerra proposa que Martorell sigui una plataforma per a emprenedors amb projectes innovadors i que hi puguin desenvolupar aquí plans pilot. “Està molt bé que tinguem un poble visualment atractiu, però el suport a les persones passa també per confiar en els seus projectes, sobretot quan aquests tenen una gran projecció”, ha afirmat.

Pel que fa a l’ocupació, Esquerra vol “reforçar el personal d’inserció laboral del Molí Fariner i que els plans d’ocupació siguin més efectius per aconseguir una permanència en els llocs de treball més enllà de la durada del pla. Segons Bargués, “cal pensar quins sectors són estratègics per al municipi i activar plans específics de formació i pràctiques laborals en aquests àmbits per a persones en situació d’atur”.

Demà dimecres a les 11.00h el candidat d’Esquerra assistirà a la jornada de portes obertes de Can Serra. Posteriorment i fins les 14.00h, farà campanya, acompanyat d’altres membres de la candidatura, al barri de La Vila.