Estrena contundent del Sala5, que goleja a casa i és líder

1148
Sala5 Martorell (imatge: Xavi Velasco)

El primer equip del Sala5 Martorell ha començat la lliga marcant territori, amb un triomf a casa contra l’ETB FS Calvià (6-3). Els vermells, ubicats al sotsgrup 3A de Segona Nacional B, van manar des del principi. El conjunt de Víctor González va estrenar el marcador a través d’Oussama Cehfrau en una jugada d’estratègia.

Ramón Sánchez, una de les noves cares, va deixar passar la pilota en un córner i, Chefrau, des de lluny, va batre el porter illenc per baix sense que pogués fer res per evitar-ho. Era el minut 12 i només un minut després, Joan Rusines va aparèixer per fer el segon. El jugador juvenil Alejandro Danoz va recuperar una pilota des del darrere i la va entregar a Ramón Sánchez, qui la va servir a Rusines per tal que fes el segon a plaer. Abans del descans, Pau Albacete també va veure porteria en una jugada on Toni Sánchez va assistir-lo i va aprofitar per, tot sol davant el porter visitant, establir la renda més àmplia de tot el partit (3-0). La resposta de l’ETB FS Calvià va arribar des d’un error del Sala5, i bé en defensa van estrenar el seu marcador amb el gol de Carlos.

Segona meitat amb més igualtat

A la represa, la reacció dels balears no es va fer esperar i va deixar veure un ETB FS Calvià molt més actiu. Si en la primera meitat el perill ofensiu va ser vermell, en la segona va ser per al quadre visitant, que va obligar Sergio Arriero a intervenir. I quan el Calvià amenaçava la porteria local, Joan Rusines va fer el quart, després de recuperar una pilota en defensa.

Una nova recuperació va portar el 4-2, amb el segon gol dels balears. El resultat s’ajustava fins que va arribar el 4-3, a vuit minuts per al final, a través d’una diana de Nico Rosa. Oussama Chefrau va convertir el cinquè amb un golàs per l’escaire i els visitants van provar a jugar de 5, un sistema del qual els vermells van defensar-se bé. El sisè va arribar des del doble penal, amb Ramón, i va tancar el resultat definitiu.

L’entrenador del Sala5 Víctor González va admetre que van ser millors a nivell individual però creu que va haver aspectes en que van fallar massa.

Víctor González, entrenador Sala5 Martorell

Dissabte van debutar els quatre nous fitxatges del curs i també el jugador juvenil Alejandro Danoz. Víctor González va reconèixer la bona entesa entre ells i es va mostrar satisfet.

Després d’aquest triomf, els martorellencs són líders provisionals, com l’equip que més gols va transformar. Ara, és el torn de la Copa del Rei, un partit que està previst per a dimarts al vespre. Malgrat tot, les restriccions per entrenar a Martorell ha obligat l’equip a buscar alternatives i s’exercitarà a l’Àgora International School (Sant Esteve de Sesrovires) des d’aquest mateix vespre.

Els martorellencs s’enfrontaran al FS Manresa dimarts (Pavelló El Pujolet, 19.00h) a la Copa del Rei, una competició a la qual tornen després de la temporada 2011-2021, quan van caure a quarts de final davant l’Industrias Garcia.

Dos triomfs de dos possibles

En futbol el primer equip del CF Igualada, amb el martorellenc Bernat Sansano a les seves files, va guanyar el CE Manresa (1-0) i pel moment ha sumat sis punts dels sis possibles en l’estrena en lliga. Els anoiencs van avançar-se molt aviat, amb un gol en pròpia porteria dels bagencs.

Els manresans van amenaçar la porteria local, però no van tenir encert. En la segona meitat, l’Igualada va defensar-se per evitar l’empat i va segellar un triomf a casa que és el primer com a amfitrió. Els de la capital de l’Anoia són líders, una plaça compartida amb al UE Catelldefels.