Èxit de la jornada solidària dels comerciants de La Vila amb La Patrulla Canina com a reclam

349

Una cinquantena de comerços de La Vila han celebrat aquesta tarda la jornada solidària ‘Fem barri, fem Vila’, que ha tingut com a reclam La Patrulla Canina. Els centenars d’infants que han volgut fotografiar-se amb els protagonistes dels dibuixos de Clan TV han hagut de fer una aportació solidària al Banc d’aliments de Càritas, que finalment ha recaptat 1.300 kg de menjar no perible.

Desafiant la puja, en Ryder, en Marshall, en Chase, l’Skye, en Rubble i en Zuma han desfermat passions entre la munió d’infants que s’hi ha apropat a veure’ls. Han fet una cercavila pel barri (c/ Francesc Santacana, plaça de l’Església, c/ Llosellas, c/Mur i c/ Anselm Clavé) i s’han fet fotografies al photocall instal·lat davant l’Ajuntament, que ha generat llargues cues.

La jornada ha tingut un doble objectiu, segons ha dit Oscar Monje, comerciant de la Teteria Mura i promotor de l’esdeveniment, “fomentar el comerç de proximitat i omplir les reserves del Banc d’aliment de Càritas Martorell amb aliments no peribles (conserves, galetes, arròs, pasta o llegums), ja que actualment estaven sota mínims”. Monje ha destacat l’èxit rotund de la vetllada i ha avançat que els comerciants seguiran promovent iniciatives com aquesta.