Exitós Forastock amb grans descomptes d’hivern i articles de nova temporada

392
Forastock
Forastock

El Forastock de Nou Martorell ha reunit en un sol punt, la rambla de Les Bòbiles, les millors ofertes del comerç local. El matí assolellat ha propiciat que centenars de persones s’hi apropessin per aprofitar les darreres ofertes d’hivern i les novetats de temporada. La fira romandrà oberta fins a les 20.00h.

Aquesta és la primera de les cinc fires que organitza l’associació Nou Martorell al llarg de l’any. Enguany, l’han desplaçat al segon cap de setmana de març per la celebració del Carnaval. L’objectiu d’aquest espai és permetre als botiguers eliminar o reduir els seus estocs, donar-se a conèixer entre els habitants i afavorir la despesa del client, ja que compra a preus molt més barats, amb descomptes fins al 80%.

Els visitants han pogut comprar en una cinquantena d’estands de roba, calçat, bijuteria, electrodomèstic, viatges, immobiliària, automoció, menjar, beure, bellesa i complements. Alguns expositors han fet sortejos, regals o degustacions com a reclam per a atraure la clientela i fer de les compres una experiència diferent.

Isabel Romero ha anat a la fira per buscar pantalons i algun jersei. Habitualment, compra en botigues físiques, però li agrada visitar el Forastock pels descomptes que hi troba. Teresa Gispert, acompanyada de la seva colla d’amigues, ha vingut a mirar alguna peça de roba, i ha destacat el gran nombre d’assistents que han acudit a la cita comercial.

Isabel Romero i Teresa Gispert, clientes

Maria Carme Julivert acostuma a venir cada dia a la rambla amb la seva mare, però quan hi ha la fira és un dia especial i d’oportunitats. Creu que el Forastock és tot un èxit perquè ofereix productes de qualitat a bon preu. A Eulàlia Carbonell li ha cridat l’atenció l’animació i la gran varietat d’estands.

Maria Carme Julivert i Eulàlia Carbonell, clientes