Exjugadors del FS Martorell i el FC Barcelona, cara a cara a favor de La Marató de TV3

545

El proper 18 de desembre (12.30h), el Pavelló Esportiu Municipal serà l’escenari d’un partit que enfrontarà un combinat d’exjugadors del Futbol Sala Martorell i l’Associació de Jugadors Barça Futbol Sala, l’AJBFS. Tot, amb una causa solidària com a motiu: recaptar fons per La Marató de TV3, que enguany es destinarà a la recerca sobre l’ictus, les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques. El partit serà gratuït per al públic.

Els dos clubs han decidit engegar aquest partit benèfic per fer reviure l’època daurada del futbol sala a Martorell. La cita reunirà jugadors de la talla de Jordi Gay (actual president del Sala5 Martorell), Diego Blanco, Juanjo Silva o Joaquín Delgado, més conegut com Ñeco, ja retirats i que van vestir la samarreta del desaparegut FS Martorell.

Per part de l’AJBFS, cares com les de Valtinho (entrenador del Sala5 Martorell), Alberto Pérez, Xavier Closas, Javi Rodríguez o Jordi Torras (president de l’AJBFS) seran els rivals dels jugadors que van militar al club martorellenc. Molts d’aquests jugadors, com Valtinho o Jordi torras van vestir les dues samarretes, el que fa més especial la cita.

Units per La Marató

El partit de futbol sala no serà la única activitat esportiva que es dugui a terme en favor de la causa solidària a Martorell. Fins a cinc entitats esportives participaran en les activitats solidàries. El Club de Submarinisme Yahooo Esport i Lleure a la Natura promourà quatre activitats al CE La Vila, de natació, natació amb aletes, waterpolo, així com un bateig de submarinisme.

El CB Martorell engegarà la Cistella Solidària el mateix diumenge 18 de desembre. De la seva banda, el CF Martorell organitzarà un partit benèfic en què hi prendran part nens i nenes des dels 12 fins als 17 anys, a més de pares, mares i altres entitats del poble. La Penya Blanc-i-Blava de Martorell destinarà els fons que reculli la jornada del 20 de novembre, i prestarà voluntariat a les activitats que es diguin a terme al carrer de La Marató, ubicat des de l’antiga Farmàcia Bujons i al llarg del carrer Anselm Clavé.