Extingit l’incendi que ha cremat superfície d’herba i canyes prop del viver de Can Serra

416

Quatre dotacions de Bombers de la Generalitat de Catalunya han extingit aquesta tarda l’incendi que ha calat des de les 17.40h de la tarda en terreny forestal del torrent que es situa entre les instal·lacions del Centre Ocupacional de Can Serra, l’avinguda de Pau Claris i la benzinera del centre comercial Carrefour.

Els agents s’han desplaçat al lloc dels fets després d’haver rebut diversos avisos a través del Telèfon d’Emergències 112 per part de veïns de la zona, alertant de l’existència de tres focus en flames, que s’ha iniciat pels volts de les 17.40h. El foc ha cremat una superfície de prop de 5.000 metres quadrats de vegetació arbòria i herbàcia, tot i que la ràpida intervenció a la zona ha permès evitar que es cremés de manera íntegra cap arbre. D’aquesta manera, l’afectació s’ha produït a un sector de canyissars i d’herba, i a una canonada d’aigua de les instal·lacions de Can Serra. Una hora més tard de rebre l’avís, els agents ja tenien completament sufocat l’incendi i estaven duent a terme tasques de remullat de la zona per evitar que el foc revifés.

A la zona afectada s’hi ha desplaçat l’alcalde accidental de Martorell, Adolf Bargués, qui ha lloat “la ràpida intervenció dels agents i la implicació ciutadana amb les trucades al 112”. Bargués ha fet una crida a la ciutadania a “extremar la prudència. Ens han dit que el foc podria haver estat provocat. Cal demanar a tots els martorellencs molta precaució, ja que estem patint els darrers mesos una forta sequera i la vegetació està molt seca”.