‘Fem Maletes’, una exposició sobre llibres i relats de viatges per programar unes bones vacances

601

Fem Maletes és una petita exposició de llibres i relats de viatges que la Biblioteca Martorell ha preparat especialment per als seus usuaris. De l’1 de juliol al 31 d’agost, si marxeu de vacances, l’equipament posa a l’abast guies i llibres de viatge amb les millors recomanacions i les últimes novetats. També hi han disponibles farcellets amb llibre+DVD+CD de diferents països. Per a aquell que es quedin a Martorell, es poden conèixer propostes turístiques i rutes senderistes pel Llobregat.

La proposta Fem Maletes va néixer de les demandes dels usuaris per conèixer més sobre el lloc que visitaran a l’estiu o quines rutes fer en el lloc de destí. També informació sobre les propostes turístiques i d’interès patrimonial a la nostra població. La Biblioteca Martorell disposa d’un ampli fons bibliogràfic que pot servir d’ajuda als usuaris per a programar unes bones vacances.

Biblioestiu

La biblioteca s’ha adherit a la campanya Biblioestiu de foment de la lectura per als nens i nenes de 5 a 16 anys. La campanya es va iniciar l’1 de juliol i clourà el 15 de setembre. Té per objectiu promocionar la lectura infantil durant les vacances d’estiu i premiar els seus lectors pel simple fet de participar al programa. Per tal d’optar als premis, només cal llegir i realitzar les activitats de comprensió lectora associades a les lectures que es proposen en aquesta plataforma virtual. Els premis inclouen més de 1.000 bosses de Biblioestiu, 10 invitacions per al Camp Nou Experience i lots de llibres.

Horari d’estiu

L’horari d’estiu de la Biblioteca Martorell (del 15 de juny al 15 de setembre) és de dimarts i dijous, de 10.00 a 14.00h, i les tardes de dilluns a divendres, de 16.00 a 20.30h. Dissabtes tancat. Del 8 al 19 d’agost (ambdós inclosos) la biblioteca farà vacances.