Fem Vila estrena nou web per promoure els establiments dels comerciants associats

1024
Associació Fem Vila
Foto: Associació Fem Vila

L’associació comerç i serveis Fem Vila Martorell, que aglutina establiments del nucli antic de la nostra població, estrena un nou espai web. Es tracta d’un punt d’informació sobre l’associació i les activitats i campanyes que organitzi en el futur, així com una guia de contacte dels establiments que en formen part.

El president de Fem Vila, Óscar Monge, destaca que la pàgina web “és molt senzilla, gens complicada quant a disseny i configuració”. Alhora és responsiva, “molt fàcil de visualitzar, tant als ordinadors com als mòbils”. En tot cas, es tracta d’una nova eina per difondre informació de l’associació i gaudir dels 32 comerços associats”, afegeix.

Óscar Monge, president de l'associació Fem Vila

En entrar-hi, es troba un espai de benvinguda amb el contacte de l’entitat –telèfon, correu electrònic- i els seus objectius: la reactivació del comerç local de la zona, el fet d’estar al costat dels comerciants i d’escoltar les seves necessitats i lluitar per a que no desaparegui el petit comerç, com a element que dona vida a un poble o ciutat.

Nova web de l'associació Fem Vila

Tot seguit, davallant per la barra d’estat, hi ha una llista dels comerços associats, amb un botó que porta a una petita guia amb contacte de cadascun d’ells, distribuïts per sectors comercials: alimentari (8 comerços), bars i restaurants (4); Moda i calçat (5); Perruqueria i estètica (5); Infants (1); Ferreteria i bricolatge (1); Salut (2); Serveis (3); Joieria (1) i Immobiliària i gestió (1). De cada comerç se’n detalla la direcció, el contacte telefònic i, si en disposa, l’enllaç al compte d’Instagram.

Óscar Monge, president de l'associació Fem Vila

El web també afegeix un apartat amb informació dels esdeveniments, promocions i sortejos que, d’ara endavant, pugui dur a terme l’associació, i un formulari per a que qualsevol usuari faci les seves consultes a la junta.