‘Fem Xarxa Fem Empresa’ seguirà formant i assessorant els emprenedors del Baix Nord

885
Presentació 'Fem Xarxa Fem Empresa'
Presentació 'Fem Xarxa Fem Empresa'

La 4a edició del projecte ‘Fem Xarxa Fem Empresa’ va ser presentada ahir a la tarda al Casal de Cultura de Collbató, amb l’assistència dels alcaldes, regidors i tècnics de Promoció Econòmica dels vuit ajuntaments que hi participen: Martorell, Abrera, Castellví de Rosanes, Collbató, Esparreguera, Olesa de Montserrat, Sant Andreu de la Barca i Sant Esteve Sesrovires.

El projecte va iniciar-se fa quatre anys per tal d’unir esforços per dinamitzar l’esperit emprenedor de la comarca i acompanyar els empresaris perquè desenvolupin el seu potencial a través d’una funció professional creativa i amb sentit. Es desenvolupa des dels departaments de Promoció Econòmica dels ajuntaments i està finançat pel Fons Social Europeu, la Diputació de Barcelona i tots els ajuntaments implicats.

El regidor de Promoció Econòmica, Comerç, Turisme, Règim Interior i Noves Tecnologies de l’Ajuntament de Martorell, Lluís Amat, destaca el valor d’unir “ajuntaments de color polític diferent per oferir una sèrie de serveis a empreses i emprenedors d’aquest territori. Una manera d’optimitzar els recursos humans, d’espai i econòmics que tenim”.

LLuís Amat, regidor Promoció Econòmica

‘Fem Xarxa Fem Empresa’ permet realitzar un seguit de cursos i tallers gratuïts pensats per potenciar l’esperit emprenedor, dinamitzar el teixit empresarial i potenciar les capacitats dels empresaris amb sessions de coaching i altres tècniques innovadores. El regidor avança les activitats que ofereix el programa en l’edició actual, entre les quals destaquen els Fly Days amb Pep Torres, les accions de networking i la represa del Concurs d’Iniciatives Empresarials, que va aconseguir una gran participació en totes les categories.

LLuís Amat, regidor Promoció Econòmica

El programa ha passat de comptar amb 212 participants en la primera edició a 376 en l’edició actual, un fet que demostra l’alt interès que genera i la seva evolució a l’alça, segons remarca Lluís Amat.