Fes-t’ho a Martorell, una nova aplicació mòbil amb informació dels actes festius locals

1261

L’Ajuntament de Martorell posa a disposició de la ciutadania un nou canal de comunicació amb la intenció de fer arribar tota la informació cultural i de festes de la població. Es tracta de l’aplicació per a mòbils Fes-t’ho a Martorell, una nova aposta per fer arribar la informació d’una manera ràpida i senzilla a tots els públics.

El regidor de Cultura, Museus i Patrimoni, Sergi Corral, ha assegurat que “amb aquesta aplicació se satisfà la demanda tecnològica que requereixen els esdeveniments festius. Poder dur als nostres dispositius mòbils el programa d’actes i ubicar-los al mapa és una de les comoditats que ofereix aquesta aplicació”.

Actualment, el programa de la Festa Major és el primer tastet d’una aplicació que s’anirà actualitzant en funció dels esdeveniments festius que s’organitzin al municipi: Festa del Roser, el Festival PAS o la Fira de Primavera. Fes-t’ho a Martorell s’adapta a l’usuari en funció dels seus gustos i preferències.

L’App ja està disponible i es pot descarregar de manera gratuïta des d’App Store, Google Play i Microsoft Store. Un cop descarregada, es pot navegar mitjançant la pròpia aplicació i trobar-hi l’actualització constant de la informació cultural.