El Club Bàsquet Martorell ha presentat aquest matí els 15 equips de la temporada 2017-2018 al Pavelló Esportiu Municipal. Animades per les ballarines de l’Espai Dansa, les més de 200 persones que han presenciat la desfilada dels equips han donat la benvinguda al nou curs. El club ha escollit aquest matí per presentar en societat els equips per fer-lo coincidir amb l’estrena del primer equip a casa en la categoria LEB Plata.

Pel que fa als primers equips, el masculí ha estrenat enguany la lliga LEB Plata, la màxima categoria on mai abans havia jugat el primer equip martorellenc. El conjunt d’Adrià Alonso va assolir l’ascens el passat mes de maig a Villaviciosa de Odón. En clau femenina, el primer equip, dirigit per Fran Martínez, jugarà a Tercera Catalana, arran del descens la temporada passada.

El filial masculí estrena també categoria. Capitanejat per Brian Ruiz, el grup martorellenc manté el nucli del curs passat i ha incorporat tres cares noves. A banda, la novetat en la branca mas última és la creació d’un sènior C, que milita a la categoria sots25.

Amb dos cadets femenins

En clau femenina, Daniel Luna entrenarà el júnior i enguany el club blau comptarà amb dos equips cadets, una de les altres novetats del nou curs. Sergi Gamito entrenarà el cadet 1 i Anna Resa dirigirà el cadet 2. Miquel Herrada serà l’entrenador del mini femení i Alícia Garcia l’entrenadora del premini.

Enric Sánchez entrenarà el cadet masculí i Raúl Moreno i Rafael Elíes estaran al capdavant de l’infantil 1 i 2 masculí, respectivament, Andreu Cardós entrenarà el mini masculí i Andrés Hernangómez es farà càrrec del premini masculí.

En quant a l’equip Special Olympics, format per persones amb discapacitat, el CB Martorell reedita el seu compromís amb aquesta competició i comptarà amb un equip, que el dirigirà Rubén Capuz, el mateix tècnic dels darrers tres cursos.

Pes a la base

A l’acte, on han assistit l’alcalde de Martorell Xavier Fonollosa i la regidora d’Esports, Belén Leiva, el president del club Miquel Fusalba ha destacat que el projecte de la temporada 2017-2018 passa per implicar tots els jugadors del club.

Fusalba ha lloat la feina del primer equip per ascendir a LEB Plata, tot i que no ha volgut deixar de banda la resta d’equips i ha expressat que ha de ser una competició “de tot el poble”. “Tenir un equip a LEB Plata és important, però només té sentit si darrere tenim alguna cosa- Ha de ser el seu mirall, la seva motivació”, ha expressat.

Miquel Fusalba, president CB Martorell

L’alcalde Fonollosa ha explicat que el CB Martorell és el club de pista amb més esportistes en aquest curs (amb unes 200 llicències federatives). Fonollosa ha cridat a mantenir viu l’esport de base, posant en relleu els més de 3000 infants que practiquen esport a Martorell. “Fa un any no esperàvem que la temporada aniria com va anar, així que us felicito”, ha reblat. La festa del bàsquet martorellenc s’ha tancat amb la derrota del primer equip davant l’Aceitunas Fragata Morón (69-79).