Festa dominical de l’Esplai Guspira per apropar el Carnaval als més petits

784
Carnaval Infantil de l'Esplai Guspira
Carnaval Infantil de l'Esplai Guspira

L’Esplai Guspira ha congregat aquest matí prop de 300 persones a la plaça de les Cultures amb el Carnaval Infantil. L’activitat estrella ha estat el concurs de disfresses, amb 120 nens i nenes participants. També hi ha hagut actuació musical a càrrec del grup d’animació Encara farem salat, atraccions, xocolatada i una rua pels voltants de la plaça.

“Estem molt contents de com ha anat aquesta activitat, que és una de les que té més èxit de les que celebrem. La fem des de fa molts anys i sempre té molt bona acollida”, ha destacat en finalitzar una de les monitores de l’Esplai Guspira, l’Anna Enajas.

Anna Enajas, monitora de l'Esplai Guspira

Pel que fa al Concurs de Disfresses, enguany s’han concedit tres premis: “A la disfressa més original, al nen o nena més divertit i amb més ‘salero’, i a la família millor disfressada”, enumera Enajas. La disfressa més original, segons el jurat, ha estat la de la Lucía, que portava al damunt un vestit ple de llaminadures. La més divertida ha estat la de l’Àngela, que anava disfressada de Pipi Lamstrung. Finalment, l’Ot i l’Eira i els seus pares han guanyat el premi a la família millor disfressada.

L’Anna destaca que “els premis són molt simbòlics. Donem una bossa amb material per pintar, una pissarra petita amb guixos, un bloc de notes, retoladors i un joc de taula per jugar en família. Des de l’Esplai intentem sempre fer premis molt neutres, ja que poden guanyar tant nens o nenes des dels 3 anys a 14 en una mateixa categoria”.

Anna Enajas, monitora de l'Esplai Guspira

L’Esplai Guspira té actualment el seu centre d’acció a l’Escola José Echegaray. “Allà ens trobem tots els dissabtes de 16.00 a 19.00h i fem activitats com ara jocs o excursions per a nenes i nens de 6 i fins a 15 anys”. Enajas anima els infants i les seves famílies a afegir-s’hi: “Si esteu interessats en participar-hi, només cal venir al José Echegaray els dissabtes mentre estiguem fent les activitats”. L’entitat també posa a disposició un correu electrònic: esplaiguspira@gmail.com.

Anna Enajas, monitora de l'Esplai Guspira