Festa motera a Ca n’Oliveras per commemorar el segon aniversari de Motards Martorell

840

Motards Martorell, associació reeixida de la desapareguda secció Els Mussols de l’Associació de Motos Clàssiques i Antigues de Martorell (AMCAM), ha celebrat aquest diumenge, al recinte firal de Ca n’Oliveras, una festa per commemorar el seu segon aniversari. L’alcalde Xavier Fonollosa, i el regidor de Serveis Urbans, Via Pública, Mobilitat i Afers Interdepartamentals, Lluís Esteve, han assistit a la cita, que ha comptat amb un esmorzar popular, marxandatge, espectacle country i un homenatge als motoristes accidentats a la carretera.

Els Mussols de l’AMCAM, secció que aplegava motos modernes, es va dissoldre fa tres anys. Ara en fa dos que alguns dels seus membres van fundar l’associació Motards Martorell amb la mateixa essència: “un grup d’amics apassionat per les motos, per la sensació de llibertat i de pertinença al paisatge que aquestes et transmeten”, ha dit el seu president, Pep Solà.

Actualment, Motards Martorell compta amb una quinzena de socis i promou tota mena d’activitats relacionades amb el món de la motocicleta: trobades, sortides i activitats per a aficionats. “Custom, Naked, R, Trail…qualsevol moto hi té cabuda a l’entitat, sempre i quan tingui més de 125cc per poder seguir el ritme de les sortides que programem”, ha recordat.

La celebració del segon any de vida de Motards Martorell ha consistit en un esmorzar popular per a un centenar de persones (botifarra, cansalada i beguda), barbacoes a l’exterior del recinte, on els assistents han pogut socialitzar, estands amb marxandatge american way of life (roba, artesania, complements, bijuteria), una exposició de motos, un espectacle amb el grup Country Sant Feliu, i un emotiu homenatge als motoristes caiguts a la carretera, amb l’actuació d’un dels exintegrants del mític grup Barón Rojo.