Festa motera a Ca n’Oliveres per celebrar el 5è aniversari de Motards Martorell

1221
4a Trobada Motera i 5è aniversari Motards Martorell

Prop de 400 amants de les motos s’han donat cita aquest diumenge al recinte firal de Ca n’Oliveres per celebrar la 4a Trobada Motera i el 5è aniversari de Motards Martorell. Els participants han gaudit d’esmorzar de germanor, exhibicions de balls country, paradetes de marxandatge, sortejos i el tradicional homenatge als caiguts a la carretera. Enguany, han comptat amb la visita especial dels membres d’Old School MC Granada.

La concentració anual és una bona oportunitat per veure les motos customs, de carretera, trails, escúters o trickes més espectaculars, però també per socialitzar amb entitats moteres d’arreu i aficionats als vehicles de dues rodes. També es pot comprar artesania, roba, complements i bijuteria al més pur estil americà, així com animar-se a ballar country amb les exhibicions que han fet grups de Martorell, Barcelona i Sant Feliu de Llobregat.

El president de Motards Martorell, Pep Solà, aclareix que “no marquem cap estil, la cita és oberta a tot tipus de motos i de gent. És veritat que, dins aquest moviment i en aquest tipus de festa, el que predomina més és la moto custom, tot i que també hi ha motos GT de carretera i gran turisme. La moto custom és la que visualment és més maca perquè està més cromada, es cuida més i marca un estil més tranquil, que permet gaudir dels quilòmetres de la carretera”.

Pep Solà, president Motards Martorell

El moment més emotiu de la vetllada ha estat l’homenatge als caiguts a la carretera amb un minut de silenci i una versió de la cançó Em dones força dels disc de La Marató de TV3, interpretada per la Coral Infantil Ars Nova de Martorell. Els membres de Motards Martorell han encès espelmes i han fet rugir els motors en senyal de dol.

Pep Solà, president Motards Martorell

L’alcalde Xavier Fonollosa, acompanyat dels regidors Lluís Esteve, Albert Fernández i Míriam Riera, ha donat la benvinguda als assistents i ha confessat ser un enamorat de les motos. Fonollosa ha volgut agrair la bona organització de l’esdeveniment i la implicació de l’entitat en la vida associativa del poble.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

Motards Martorell va néixer fa cinc anys de la desapareguda secció Els Mussols de l’Associació de Motos Clàssiques i Antigues de Martorell (AMCAM). Promou un nodrit calendari amb tota mena d’activitats i sortides relacionades amb les motos. A més, col·laboren amb activitats com la Cavalcada de Reis o el lliurament de regals als nens de la presó de Can Brians.