Festa temàtica de Halloween aquest dissabte a la Nau 2 de Ca n’Oliveras

1316
Festa a Ca n'Oliveras
Festa a Ca n'Oliveras

L’Associació Juvenil Social Lovers de Martorell i el grup Big Friday d’Abrera organitzen dissabte, 27 d’octubre, una festa temàtica de Halloween. L’esdeveniment tindrà lloc a la Nau 2 de Ca n’Oliveras, de 23.45h a 4.00h, tot i que es gaudirà d’una hora més de festa gràcies al canvi d’horari d’hivern.

La Festa Halloween a Ca n’Oliveras comptarà amb música ‘tot èxits’, ballarins i animadors, un escenari amb més de 30.000 watts de llum i so, mapping 3D, marxandatge i interacció amb el públic, ha avançat Albert Gil, membre de Social Lovers.

Albert Gil, membre Social Lovers

Gil ha destacat que les entitats Social Lovers i Big Friday col·laboren estretament, des de fa un parell d’anys, per tal de mantenir una proposta festiva estable per als joves a Martorell. Social Lovers s’encarrega de la part organitzativa i logística, mentre que el grup abrerenc controla la part musical i d’espectacle.

Albert Gil, membre Social Lovers

L’aforament a la Nau 2 de Ca n’Oliveras serà limitat a 1.500 persones. Hi podran accedir joves a partir de 16 anys. És obligatori portar el DNI. Prohibida la venda d’alcohol als menors de 18 anys.

Les entrades tenen un preu de 3,50 euros i es poden adquirir a través del web www.ticketea.com o aquest dimecres, de 17.00 a 19.00h, al Centre Cultural.

Festa Halloween