Festival a benefici d’Ocularis per seguir millorant la salut visual a l’Àfrica subsahariana

1241
Un moment de l'Ocústic a Ca l'Oller

L’ONG Ocularis celebrarà aquest dissabte, 29 de juny, la 5a edició de l’Ocústic, un festival benèfic que recaptarà fons per millorar la salut visual a Senegal, Moçambic o Ghana. La cita tindrà lloc, a les 21.00h, als jardins de Ca l’Oller i l’entrada costarà 3 euros. Inclourà música en directe, paradetes, sorteigs, servei de bar i entrepans.

La responsable d’Ocularis a Martorell, Laia Prat, ha dit que el festival serveix perquè “tothom tingui l’oportunitat de conèixer-nos, saber què fem i aconseguir fons per als nostres projectes. Comptarem amb les actuacions dels cantants Marta i Marc Freebird, i dels grups Paranoise i Well-Met Bones”. A més, sortejaran caps de setmana, tiquets regal, vals de compra i productes del Celler d’en Xavi.

Laia Prat, responsable Ocularis a Martorell

Ocularis va néixer el 2010 de la iniciativa del martorellenc Joan Prat, cap del Servei d’Oftalmologia de l’Hospital Sant Joan de Déu (Barcelona), qui va detectar la necessitat urgent de desenvolupar els camps de l’oftalmologia i l’optometria a l’Àfrica subsahariana, ha detallat Laia Prat. L’objectiu de compartir els coneixements assolits és millorar la salut visual i qualitat de vida dels infants i de les persones més necessitades. El personal sanitari d’Ocularis ofereix els seus serveis de manera solidària, sense percebre diners a canvi.

Laia Prat, responsable Ocularis a Martorell

Laia Prat ha aprofitat per fer una crida a tots aquells que vulguin col·laborar desinteressadament amb l’entitat, especialment persones vinculades al sector de la comunicació i el màrqueting, per tal d’ajudar-los en la divulgació dels seus projectes i accions solidàries. Els interessants poden contactar amb l’ONG a través de la seva pàgina web ocularis.ong.

Ocustic