FGC modifica els seus horaris durant els mesos d’estiu

1252
Fotografia FGC
Fotografia FGC

A partir del 2 de juliol i fins al 31 d’agost FCG modifica el seu servei per ajustar-se a la demanda d’aquest període. Aprofitant el descens de viatgers durant aquests mesos i per tal de minimitzar les afectacions als clients, FGC ha programat diferents tasques de millora de la infraestructura.

Durant els mesos d’estiu, el servei de trens de la línia Llobregat-Anoia i la línia Barcelona-Vallès de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) modifica els seus horaris per ajustar el servei a la demanda d’aquest període.

D’aquesta manera, a línia Barcelona-Vallès, els dies feiners del 2 de juliol al 31 d’agost, els trens modificaran els seus horaris habituals. A la línia Llobregat-Anoia, la que passa per Martorell, els dies feiners de l’1 al 31 d’agost els trens circularan amb els horaris específics del mes d’agost.

Tota la informació sobre els horaris específics està disponible per als clients al web d’FGC (www.fgc.cat), al Twitter i Facebook corporatius, a les vitrines de les estacions o trucant al telèfon d’informació 012.

Per tal de minimitzar l’afectació als clients, Ferrocarrils aprofitarà el descens dels usuaris durant els mesos d’estiu per dur a terme diverses tasques de manteniment i millora de la infraestructura.