FGC posa en marxa un nou servei que reduirà el pas de trens entre 3 i 11 minuts al seu pas per Martorell

338

El proper dissabte 28 de juliol, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) posarà en marxa un nou servei que permet modular l’oferta d’acord amb la demanda actual de la línia. El sistema estarà estructurat per franges horàries diferenciades (hores punta, hores vall i hores intermèdies) i, alhora, millorarà la competitivitat del servei reduint els temps de viatge.

Evita els transbordaments a Martorell
Aquest nou itinerari permetrà, d’una banda, millorar el temps de viatge de forma generalitzada en tots els trens en 3 minuts, i per l’altra, evitar els actuals transbordaments de tots els trens llançadora, a Martorell, ja que es converteixen en trens que arriben i surten de Barcelona-Plaça Espanya.

L’oferta horària a Martorell
L’oferta horària de l’estació de Martorell Central destaca pel guany de temps de viatge de 6 minuts d’un de cada tres trens, entre les 7.00 i les 11.00 h, amb origen a Manresa i Igualada.

També es produeix un guany de temps en un de cada dos trens entre les 17.00 i les 20.00 hores amb destinació a Manresa (4 minuts) i Igualada (11 minuts). D’altra banda, entre Martorell i Barcelona, aquests trens guanyen 6 minuts en temps de viatge, en ambdós sentits.