Finalitza el Campionat Escolar d’Atletisme amb 197 nens i nenes participants

516

La novena edició del Campionat Escolar d’Atletisme ha finalitzat amb una tercera i definitiva jornada matinal a les pistes d’atletisme del Complex Esportiu de Torrent de Llops. L’escola José Echegaray ha estat enguany la més participativa, amb un centenar de nens i nenes, i també ha obtingut la major representació de medalles. Enguany han pres part en aquesta cita del Martorell Atlètic Club gairebé dos-cents infants i adolescents.

Punt i final a un IX Campionat Escolar d’Atletisme que s’ha estructurat en 44 proves atlètiques i 19 de cross al llarg de tres jornades, i que incloïa 12 categories: el femení i masculí en pre benjamí, benjamí, aleví, infantil, cadet i l’Open. En cada nivell, els nens i nenes participaven en un mínim d’entre tres o quatre proves –salt, cursa curta i llarga i relleus, preferentment-, encabides en tres jornades del present mes d’octubre: els dies 4, 18 i 25.

L’alcalde Xavier Fonollosa i els regidors de l’equip de govern Míriam Riera i Lluís Amat han lliurat les més de dues-centes medalles i la vintena de trofeus als guanyadors, conjuntament amb el president del Martorell Atlètic Club, Sergio Cinto. Nacho Pinedo, vocal d’activitats de l’entitat, explicava que “competicions com aquesta intenten sensibilitzar els més petits i les famílies al voltant de l’atletisme i també de la nostra entitat”.

Gran participació de l’escola José Echegaray
La participació final ha estat de 197 nens i nenes de 10 centres escolars martorellencs de primària i secundària. Pinedo valorava que “la inscripció ha estat molt alta, de 326 nens i nenes, però aquesta xifra s’ha reduït a 197 participants. Volem igualar-ho més, ja que tenim capacitat per acollir-los a tots i evitar la descompensació que es produeix entre els centres escolars”. L’escola José Echegaray ha estat la més participativa amb 103 inscrits, més de la meitat del total.