Finalitzen les jornades de ‘coaching’ programades dins el ‘Fem Xarxa, Fem Empresa’

373

Més d’una trentena d’emprenedors i empreses han participat en diferents jornades de coaching programades dins el projecte Fem Xarxa, Fem Empresa. La formació ha constat de tres jornades de 12 hores en total de temàtica variada i realitzades en diferents municipis del Baix Llobregat Nord.

L’objectiu principal d’aquestes jornades és crear un espai per a la reflexió sobre els mateixos projectes personals, compartint amb altres emprenedors i oferint coneixements per treballar habilitats i competències transversals, tant intrapersonals com interpersonals.

Aquestes formacions no només volen contemplar l’assessorament als emprenedors, sinó millorar la capacitació emocional i empresarial, amb formació i habilitats, treballant en la confiança, motivació, pla d’acció, intel·ligència emocional i altres recursos per assolir l’èxit en el seu projecte.

El cicle de jornades de coaching empresarial ha estat conduït per Pep Camps, formador en factor humà i coach. Camps s’ha encarregat de dinamitzar les sessions i aportar recursos grupals i individuals per potenciar els punts forts dels participants. També ha indagat sobre el perfil dels participants com a emprenedors per dissenyar el propi pla de millora personal.

En les primeres jornades, realitzades a Collbató sota el títol Coaching emprenedors: Qui sóc, que vull, on vaig…?, els participants han treballat l’autoconeixement, autoconsciència i autoregulació a través de la intel·ligència emocional i els models de referència. Les següents jornades, realitzades a Esparreguera, van tractar Habilitats interpersonals clau, on els participants van assolir coneixements de comunicació interpersonal, comunicació verbal, comunicació no verbal i atenció al client.

Finalment, més d’una quinzena d’emprenedors i empreses van assistir a les darreres jornades realitzades al Centre de Promoció Econòmica de Martorell on es va tractar el Lideratge i treball en equip.

Consulta les properes accions formatives

‘Fem xarxa, Fem empresa’

Els ajuntaments del Baix Llobregat Nord han unit esforços per dinamitzar l’esperit emprenedor de la zona, educar emocionalment els emprenedors i acompanyar els empresaris perquè desenvolupin el seu talent i el seu potencial a través d’una funció professional útil, creativa i amb sentit.

El projecte es desenvolupa des dels departaments de Promoció Econòmica dels diferents ajuntaments: Ajuntament de Martorell, Ajuntament d’Olesa de Montserrat, Ajuntament d’Abrera, Ajuntament de Collbató, Ajuntament d’Esparreguera, Ajuntament de Sant Andreu de la Barca i Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires, i està finançat pel Fons Social Europeu, la Diputació de Barcelona i tots els ajuntaments implicats.