Fins el 24 d’octubre es pot participar al 2n Concurs ‘Refotografiem Martorell’

776
2n Concurs Refotografiem Martorell
2n Concurs Refotografiem Martorell

Continua obert, fins el 24 d’octubre, el termini de presentació de fotografies del 2n Concurs ‘Refotografiem Martorell’ que organitza el Centre d’Estudis Martorellencs (CEM). L’entitat exposa 9 fotografies antigues de Martorell per a que els participants identifiquin el punt al qual corresponen i fer-ne una fotografia actual, que enviaran al CEM. El premi és l’experiència Tot Montserrat, que inclou desplaçament, visites culturals i dinar al monestir per a dues persones.

El concurs repta a identificar fins a 9 punts de Martorell immortalitzats en 9 fotografies que el CEM presenta a la seva pàgina web. Cada participant haurà d’endevinar l’indret de Martorell al qual pertanyen les instantànies i fer una nova fotografia des del mateix punt, amb la màxima precisió possible quant a ubicació.

2n Concurs Refotografiem Martorell. Les 9 imatges a concursEls concursants s’hauran d’inscriure al web del CEM i omplir una fitxa amb dades bàsiques (nom, cognoms, correu electrònic i número de telèfon mòbil). Tot seguit se’ls facilitarà un número de telèfon mòbil de l’entitat al que fer arribar les fotografies via WhatsApp. Cada concursant podrà presentar el número de fotografies que vulgui (entre 1 i 9). Un jurat les valorarà i emetrà veredicte el 25 d’octubre. Alfred Mauri, vicepresident del Centre d’Estudis Martorellencs, n’explica els detalls.

Alfred Mauri, vicepresident del Centre d'Estudis Martorellencs (CEM)

El dissabte 27 d’octubre es lliurarà el premi a la seu del CEM (Farmàcia Bujons) a les 19.00h, en un acte en el que es presentaran les fotografies guanyadores i es parlarà del context històric de les 9 imatges sotmeses a concurs.

El premi serà l’experiència TOT MONTSERRAT per a dues persones, que consistirà en una estada d’un dia a la muntanya, que inclou el desplaçament en Ferrocarrils de la Generalitat i Cremallera, entrada al Museu de Montserrat i a l’espai audiovisual ‘Montserrat, Portes Endins’, accés als dos funiculars i dinar al Buffet/Cafeteria de Montserrat.

Alfred Mauri, vicepresident del Centre d'Estudis Martorellencs (CEM)

El concurs del CEM s’emmarca dins els actes commemoratius de les Jornades Europees del Patrimoni, celebrades el passat cap de setmana del 12 al 14 d’octubre.